“Jums ir īpaša veiksme, ja jums ir šāds dzīvokļa numurs!”; Un kāds dzīvokļa numurs ir jūsmājām

Septiņi – veicas, un 13 – diemžēl? Tas nav nekas vairāk kā stereotips. Mēs jums pateiksim, kuri skaitļi ir patiešām svarīgi, ja vēlaties vilkt veiksmi aiz astes.

 

0

Nulle ir vissvarīgākais skaitlis astroloģijā. Tas ir Visuma bezgalības simbols, aplis, kuram nav sākuma un beigu. Par labu zīmi tiek uzskatīts, ja šis numurs cilvēka dzīvē ir visu laiku – piemēram, tas ir viņa dzīvoklī vai tālruņa numurā.

Bet īstu veiksmi vari sagaidīt tikai tad, kad tavā dzīvē pastāvīgi parādās trīskāršā nulle. Ja jūs vajā skaitlis 000, tas varētu liecināt par gaidāmo garīgo atmodu vai apgaismības brīdi. Izmantojiet šo laiku, lai pieņemtu svarīgus lēmumus un radikāli mainītu savu dzīvi. Jūs, iespējams, nesaņemsit citu šādu iespēju.

8

Arī astroloģijā astoņi tiek uzskatīti par laimīgo skaitli, jo tas, tāpat kā nulle, ir saistīts ar kustību bezgalību. Tā ir bagātības, varas, ambīciju, pārpilnības un finansiālas veiksmes zīme.

Meklējiet iespēju astoņu padarīt par galveno skaitli savā dzīvē, lai piesaistītu veiksmi un pavērtu iespējas finansiālai un karjeras izaugsmei.

3

Trīs ir saistīti ar Jupiteru, izaugsmes, pārpilnības un veiksmes planētu. Turklāt skaitlis 3 ieņem īpašu vietu paša Visuma struktūrā. Rūpīgi padomājot, mēs visi dzīvojam pasaulē, kas piepildīta ar trim. Mums ir pagātne, tagadne un nākotne, trīs pamatkrāsas, trīs telpas dimensijas, Svētā Trīsvienība utt.

Lasi vēl: 4 lietas mājā, kas “izsūc” no jums enerģiju – steidzami atbrīvojieties no tiem!

Astroloģijā skaitlis asociējas ar harmoniju, līdzsvaru, pabeigtību, veiksmi un gandarījuma sajūtu. Pozitīvas izmaiņas cilvēka liktenī ievieš arī spoguļduets – 33. Šis skaitlis iedveš pārliecību, ietekmē pašapziņu, dod spēku, paaugstina motivāciju un palīdz sasniegt mērķi.

Turpini lasīt, kādi vēl ir veiksmes numuri, nākošajā lapā

Leave a Comment