Jūlijs – būs labākais mēnesis konkrēti šīm 3 zodiaka zīmēm

Šīs ir zodiaka zīmes, kam spīdēs veiksme Jūlijā!

Lauva

Mazie lauvas, milzīgie lauvas un cildenās lauvenes jau gaida svinības! Tātad, mani dārgie, Fortūna augustā nebūs jums parādā, un jūs iepazīstinās ar daudz brīnišķīgiem brīžiem un patīkamiem pārsteigumiem! Galvenais – pieņemt sevi kāds jūs esat! Esi pats! Atbrīvojieties no skavām un šķēršļiem!

Ja tu esi spēcīgs un lepns lauva, nesakumpstiet priekšniecības priekšā, nostipriniet un iztaisnojiet plecus! Jūsu priekšnieks vēl vairāk cienīs tevi. Ja tu esi sirsnīgs un mīlošs kaķēns – dod savu enerģiju! Cilvēki redzēs jūsos dievieti!  Tas norāda, ka Lauvas no šī brīža var sākt dzīvi no jauna!

Jaunava

Smags darbs, slodze, stress pamazām sāk nest pozitīvus augļus Jaunavai. Jūlijā, jūs sajutīsiet kā pasaule pēkšņi sāk rotēt ap jums. Tas, kas iepriekš šķita neiespējams, atrisināsies pats par sevi. Apkārtējie, jūsu panākumu apburti, sajūsmā mirkšķinās acis, domājot, “Kā jums tas viss izdodas?”

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kurām jūlija beigas būs sarežģīts laiks. Bet pozitīva attieksme palīdzēs apiet nepatikšanas!

Papildu impulss jūsu liktenim būs vēl divas lietas: šajā mēnesī, Venēra, mīlestības planēta, ienāk jūsu zīmē, un 19.jūlijā beidzot beidzas Merkurija ietekme. Ko tas nozīmē? Liktenis jums ir iedalījis labakās kārtis!

Svari

Svariem pēdējais vasaras mēnesis sniegs pozitīvu emociju jūru un spilgtus, neaizmirstamus iespaidus. Relaksējieties un izbaudiet dzīvi! Lai kur tu esi, jūties kā mājās. Sazināties vairāk. Viegla un neierobežota saziņa sniegs jums vairāk nekā nogurdinošs, darbietilpīgs darbs. Un atcerieties: neviens nav perfekts, bet augustā tu esi patiesi tuvu tam.

Leave a Comment