Jēkabpilietis pretojas policijas darbiniekiem un tas beidzas šādi! Nācās pielietot fizisku spēku

Kāds jēkabpilietis trešdien pretojies policijas darbiniekiem un ticis pie naudas soda, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Proti, trešdien Jēkabpils iecirkņa policisti saņēma informāciju, ka Jēkabpilī, Nameja ielā, kādam dzīvoklim ir izsists loga stikls. Amatpersonas devās uz norādīto adresi, kur persona, kas izsauca likumsargus, norādīja uz kādu vīrieti, savu paziņu, kurš esot sabojājis viņas īpašumu, raksts jauns.lv.

Lasi vēl: Ukrainiete pamet Latviju piespiedu kārtā – kas īsti noveda pie šādas situācijas?

Kalniņa informē, ka sarunas laikā vīrietis atzinās, ka viņš esot izsitis loga stiklu, taču atteicās sniegt paskaidrojumu. Persona nepakļāvās policijas darbinieku likumīgajām prasībām un pretojās, tādējādi nācās pielietot fizisku spēku.

Viņš uzvedās agresīvi, lamājās rupjiem un necenzētiem vārdiem, ignorējot vispārpieņemtās uzvedības normas un traucējot sabiedrisko mieru, kā arī uz policistu aizrādījumiem un lūgumiem pārtraukt huligāniskās darbības nereaģēja, tāpēc tika pieņemts lēmums vīrieti aizturēt un nogādāt policijas iecirknī.

Leave a Comment