Jaunumi Tukumā bojā gājušās meitenītes lietā; cilvēki sašutuši

3.jūlijā Tukuma mājsaimniecībā traģiski gāja bojā zīdainīte, kurai bija tikai mēnesis. Līdzīga nāves gadījums, kurā bija iesaistīts zīdainis vienā un tajā pašā ģimenē pirms trim gadiem, sabiedrībā ir izraisījis ievērojamas bažas.

Saistībā ar lietu, kurā iesaistīts bojā gājušais zīdainis, Valsts policija sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma sadaļas “Noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību”. Pēc tam tika nozīmēta tiesu medicīnas ekspertīze, kuras mērķis bija noskaidrot nāves cēloni.

Par krimināllietas izbeigšanu ziņo Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste vadības jautājumos Ruta Strautniece:

“Šā gada septembrī Valsts policija saņēma tiesu medicīnas eksperta slēdzienu, kurā norādīts ka mazuļa nāves cēlonis ir pēkšņās nāves sindroms. Mediķu ekspertīžu laikā miesas bojājumi netika konstatēti.

Lasi vēl: Gaidāma milzīga peļņa: Zodiaka zīmes, kurām 2023. gada oktobrī veiksies karjerā

Lasīt vēl: VSAA sniedz nozīmīgu atgādinājumu pensiju un pabalstu saņēmējiem

Pamatojoties uz šo secinājumu un ņemot vērā to, ka noziedzīgs nodarījums nav konstatēts un aizdomās turamo nav, Valsts policijas ierosinātā krimināllieta tiks izbeigta.”

Atgādināsim, ka ģimenē mīlēja lietot alkoholiskos dzērienus un arī grūtniecībā māte šos dzērienus lietojusi arī publiskajā telpā. Kaimiņi šo nekautrējās stāstīt dzirdot par šo nelaimi.

 

Leave a Comment