“Jauns mēness 2023. gada 19. maijā”: šīs 4 zodiaka zīmes sāks jaunu dzīvi

Ūdensvīrs

Tagad ir pienācis laiks pacelt savu karjeru uz nākamo līmeni un īstenot savus sapņus. Jūs saņemsiet palīdzību un vadību no Jaunā Mēness, virzoties uz priekšu šajos centienos.

Jūs esat uz savu lielāko panākumu sliekšņa, tāpēc koncentrējieties uz to, kas viņam pieder — uz lietām, kas jums patiešām ir svarīgas, un atmetiet šīs nereālās cerības.

Atcerieties, ka pat tad, ja citi cilvēki ir greizsirdīgi par to, ko jūs darāt, neviens cits nevar darīt to, ko jūs darāt tā, kā jūs to darāt.

Pastāv iespēja, ka savās attiecībās piedzīvosit pārsteidzošas pārmaiņas, kuras būs grūti ignorēt.

Tomēr gaidāmais Jauns Mēness sniedz iespēju pārvērtēt savas partnerattiecības un virzīties uz augstākajiem mērķiem.

Esiet atvērts pārmaiņām un nepretojieties tām, pat ja sākumā tas šķiet izaicinājums. Tie var izrādīties jums noderīgi ilgtermiņā.

Papildus tam Jauns Mēness dos iespēju ātrāk virzīties uz priekšu. Jūs varat mainīt savus ieradumus un sākt jaunu nodaļu savā dzīvē.

Izmantojiet jums sniegtās iespējas un pieprasiet to, kas likumīgi pieder jums. Jūs esat smagi strādājis, un ir pienācis laiks sākt redzēt sava darba augļus. Tu to esi pelnījis! Beidz uzvesties kā tāds gļēvulis!

Auns

Gaidāmā jaunā mēness laikā tev būs iespēja pievērst uzmanību savam partnerim un veltīt kādu laiku sev.

Ja šobrīd esat attiecībās, pastāv iespēja, ka jaunais mēness jūsu attiecībās ienesīs pozitīvas pārmaiņas.

Tavs partneris pārņem tevi ar mīlestību un uzmanību, kas ir tieši tas, kas tev šobrīd vajadzīgs.

Tomēr jūs arī esat pelnījuši savu telpu, vietu, kur varat atpūsties un vienkārši būt tu pats, nevienam netiesājot.

Ir pienācis laiks sakārtot savas problēmas un tikt ar tām galā vienreiz un uz visiem laikiem, lai gūtu labumu no dziedinošajām enerģijām, ko šis Jaunais Mēness ienesīs tavā dzīvē.

Nekad nenovērtējiet par zemu mīlestības daudzumu, ko jūsu sirds prasa, un vienmēr pievērsiet tai uzmanību. Ap jums ir mīlestības pārpilnība, un jūs varat to zīmēt, kad un kur jums tas visvairāk nepieciešams. Tagad jums jārīkojas, kā vēlaties.

Lasi vēl: Ministru kabinets lēma, ka no šā gada 16. maija šai Latvijas iedzīvotāju kategorijai tiks piešķirts finansiāls atbalsts

Šīs ļoti saspringtās pārejas laikā labākais, ko varat darīt savā labā, ir ļaut sev būt nedaudz savtīgam un koncentrēt savus spēkus, laiku un uzmanību uz rūpēm par sevi.

Paturiet prātā, ka laba pašapkalpošanās ir vairāk nekā tikai sejas maskas uzlikšana.

Turklāt tas ir saistīts ar nepatīkamu pašrunāšanu, savu kļūdu atzīšanu un negatīvas pašrunas atzīšanu.

Jaunā mēness rezultātā jūs pieredzēsiet izaugsmi un atbalstu šajās jomās.

Leave a Comment