Jauns mēness 1. aprīli dos jaunu pasaules redzējumu: ”Kā tas atspoguļosies uz visu pasauli?”

Tomēr Melnā mēness aspekts būs saspringts, un tas vienlaicīgi brīdina par kārdinājumiem, kas var aizvest pa maldīgu ceļu. Tiesa, izejot cauri spriedzei un bailēm, būs dota iespēja paraudzīties uz apstākļiem savādāk un ļaus ieraudzīt pievilcīgas perspektīvas.

Ļoti labvēlīgais Neptūna un Jupitera pozīciju izvietojums iepretī Mēness karmiskajiem mezgliem dos spēju intuitīvi sajust tos sociālos strāvojumus un kultūras attīstības tendences, kas būs pieprasītas tuvākajā nākotnē.

Parādīsies iespēja gūt sabiedriskās domas atbalstu, kā arī iegūt domubiedrus un saņemt finansiālu palīdzību.

Lai arī atsevišķos gadījumos un nelielā apmērā izdosies iegūt ātru finanšu pieplūdumu, Saturna saspringtie aspekti iepretī Mēness karmiskajiem mezgliem kopumā radīs daudz šķēršļu ceļā uz mērķi un stabilitāti.

Lasi vēl: No 1.aprīļa šai sfērai tiek pastiprinātas prasības: ”Šis ir patiešām svarīgi”

Saturna savienošanās ar Marsu un Venēru vēsta par aktīvu tiekšanos uz priekšu un vēlmi nostiprināt finansiālās pozīcijas, bet vien nelielam skaitam cilvēku izdosies izmantot iespēju atrasties “īstajā laikā īstajā vietā”.

Tiesa, jau minētais Saturna, Marsa un Venēras savienojums dos brīvību mīlošajiem Ūdensvīriem iespēju daudz plašākai pašizpausmei, kā arī sniegs spēku un līdzekļus apgūt ko pavisam jaunu un neparastu.

Tāpat šī savienība uzdāvinās vērā ņemamu enerģētisko atbalstu lielas fiziskās slodzes gadījumā un nopietnu šķēršļu pārvarēšanā, tādā veidā ieliekot labu potenciālu fiziskajai enerģijai un Vese***ai.

Kādam šis nebūs viegls laiks, jo nāksies pielāgoties jauniem apstākļiem, bet svarīgi nekrist izmisumā un atrast balansu, kas ļaus drosmīgi iet pretī jaunai dzīvei.

 

COMMENTS

Leave a Comment