Jauno mākslinieku grupa rīko izstādi Augsts ūdens, 3℃

Jauno mākslinieku grupa rīko izstādi Augsts ūdens, 3°C. Izstāde tiks atklāta 3. novembrī plkst. 19.00 un būs apskatāma līdz 2022. gada 4. novembrim.

Pasākums notiks Vagonu zālē, Vagonu ielā 21 un turpināsies līdz 13.11.22. Jauno mākslinieku grupa atdzīvina mākslinieku kolektīvu tradīciju, savā pirmajā kopīgajā izstādē prezentējot kopīgi radītu darbu. Kopdarbs ir piecu jauno mākslinieku veidots manifests, kas pēta viņu vietu mākslas pasaulē.

 

Vienlaicīgi tas ironizē par bieži sastopamām ‘pseido-ekspertu’ izstādēm, to darbu konceptiem un izklāstiem, kā arī velk paralēles ar neesošo laikmetīgās mākslas muzeju.

Darbs balstīts grupas izvirzītajā tēmā par ūdeni, atsaucoties uz teicienu “būt kā zivij ārā no ūdens”. Tāpat kā ūdens ir vajadzīgs katram cilvēkam, tāpat arī māksla ir mākslinieka pamatvajadzība. Zivs un ūdens ir divi galvenie motīvi, ar kuriem jaunie mākslinieki strādā, veidojot performatīvu video instalāciju, kurā redzami puskaili ķermeņi, kas nebeidzami cenšas iekārtoties un atrasties ūdens ietvarā. Darbā iekapsulēta jauna mākslinieka mainīgā pieredze, kļūstot par daļu no mākslas pasaules.

Izstādi atbalsta VV fonds, Vagonu zāle, VKN/KAS, Reverie Trading Group un SND. Tajā ir Paulas Betijas Anteniškes, Franciskas Annas Beļanes, Justīnes Emīlijas Briezes, Ivo Krieviņa un Grietas Vītoliņas darbi.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Chana</cite>

    Hello

    Are you in need of a fully luxurious, premium, and elegant website that meets the needs of today’s ever-changing worldwide web? Well, look no further because I am here to help!

    I take pride in designing a top-level professional website that will leave your audience in awe. I have experience in designing websites for big brands like FIAT for their electric bike product, and I can do the same for you!

    My philosophy is simple – a happy customer is a regular customer. That’s why I always strive to provide the best possible service for all your website requirements.

    Here are some reasons why you should choose me:

    I have designed websites for FIAT and other well-known brands.
    I use premium themes and plugins to ensure a top-notch website.
    I guarantee a luxury design and an elegant look that will attract your audience.
    I provide premium features like stock images, security improvements, loading speed improvements, optimized WordPress, image optimization, basic SEO, social connectivity, modern design, responsive design, custom colors, and much more.
    I also have exclusive offerings for premium buyers, such as high-quality exclusive design, exclusive features to boost business, premium stock images and videos, extended support, and tutorial videos on how to manage your website.
    I take each and every project with utmost sincerity and showcase each one proudly in my portfolio. So, let’s get started on designing your dream website today!

    Check out my portfolio here: https://go.fiverr.com/visit/?bta=570412&brand=fiverrhybrid&landingPage=https2F%2Fwww.fiverr.com2Fcreate-a-premium-and-modern-wordpress-website

    Looking forward to working with you!

Leave a Comment