Jaunā gada pasākumā aizsaulē pēkšņi devies izcils aktieris un producents; ir zināms iemesls

Jaunā gada pasākumā aizsaulē pēkšņi devies izcils aktieris un producents. Ir zināms aiziešanas iemesls. Šī ziņa satrieca, gan kolēģus, gan ģimeni. 

Cilvēka dvēsele pēc nāves obligāti nāk atvadīties no saviem tuviniekiem un vietas, kur mirušais bija laimīgs. Būtu iespējams tam neticēt, taču daudzās cilvēku liecības neatstāj iespēju šaubīties, neticēt pat visstingrākajiem skeptiķiem.

Dvēseles atnākšanu var pamanīt dažādos veidos. Taču pats cilvēks, atstājot ķermeni, to sākumā nepamana. Tā ir blakus ķermenim visplānākās matērijas veidā, kas cilvēka acīm nav redzama.

Arī pats mirušais tikai pēc kāda laika saprot, ka ir iestājusies viņa fiziskā nāve. Un no tā brīža, kad saprot, ka ir atbrīvojies no ķermeņa, un uz visu notiekošo raugās no ārpuses, var atstāt viņa atrašanās vietu un doties uz vietu, kur viņam bija īpaši labi.

Lasi arī : Latviju satricina, kas Šausmīgs! Sievieti ar sūdzībām par sāpēm vēderā aizsūta mājās – Nākamajā dienā sākas Elle

Lasi arī: “Es nepamanīju vispār, ka viņa sakustētos…” Annas vīrs nāk klajā ar iepriekš noklusētu informāciju

Viņa var doties uz mājām, kur viņa bija laimīga, vai pie tiem cilvēkiem, kuri viņai bija īpaši svarīgi, dārgi. Tā var doties pat pie tiem sapņiem, kurus nevarēja īstenot, dzīvojot uz zemes. Bet dvēsele, kas tiecas pēc Dieva, dosies uz to templi, kur dvēselei vienmēr ir bijis gaišs, priecīgs un kristīgi mājīgs.

Mikijs Kotrells, sabiedrisko attiecību vadītājs, kurš specializējās neatkarīgo filmu biznesā un strādāja gan kā aktieris, gan producents, nomira Jaungada dienā Kino un televīzijas fondā Vudlendhilsā. Viņam bija 79 gadi.

Viņa nāvi apstiprināja viņa māsa Sjūzija Kotrela-Smita, kura portālam Deadline pastāstīja, ka viņš sirga ar Parkinsona slimību. Kottrels 2016. gadā piedzīvoja insultu un bija devies dzīvot pie māsas uz Arkanzasu, bet 2019. gadā atgriezās Losandželosā.

Kotrells dzimis 1944. gada 4. septembrī Springfīldā, IL, un daļu bērnības pavadījis Monro, Losandželosā. Astoņu gadu vecumā viņš kopā ar ģimeni pārcēlās uz Little Rock, AR, kur arī uzauga.

Lasi arī: “Es nepamanīju vispār, ka viņa sakustētos…” Annas vīrs nāk klajā ar iepriekš noklusētu informāciju

Lasi arī : Latviju satricina, kas Šausmīgs! Sievieti ar sūdzībām par sāpēm vēderā aizsūta mājās – Nākamajā dienā sākas Elle

Viņš mācījās Arkanzasas Universitātē un vairāk nekā 30 gadus pavadīja kino un sabiedrisko attiecību nozarē, līdzīpašniekojot vairākus uzņēmumus, tostarp nesen Inclusive PR, pārstāvot tādas personības kā Bils Kaningems: New York, Stones in Exile, Ballets Russes, Down to the Bone, Body of War un Outfest uzvarētājus Keep the Lights On un Weekend, kā arī citus.

Visdziļāko līdzjūtību!

Leave a Comment