Ja tev mājās atrodas šīs lietas, tad tev jāzina, ka viņas piesaista mīlestību kā magnēts

Kaktuss

Šī durstošā puķe ļoti ideāli derēs tiem cilvēkiem, kuri jau ir atrduši savu mīlestību, bet nesaprotamu iemeslu dēļ bieži vien strīdas un šķirās. Zināms, ka kaktusu bieži vien novieto blakus datoram, jo šie ziedi spēj absorbēt elektromagnētisko starojumu un tādējādi aizsargāt cilvēku no tā.

Ar neloģisku izskaidrojumu, kaktuss iespaido arī negatīvo enerģiju ap sevi, kura nāk no kaitinoša, neapmierināta cilvēka. Durstošā puķe vienkārši norij negatīvo, kurš nāk ārā no cilvēkiem kuri strīdas , nogludinot un nomierinot konfliktu un uzlabo attiecības starp tiem. Var teikt, ka kaktuss – tā ir puķe, kurš izglābj mīlestību! Tieši tāpēc iegādājaties savai mājai – skaistu un lielu kaktusu!

Lietas ar sievišķīgu un vīrišķīgu sākumu

Dzīvojot vientulībā, bet ar cerību satikt savu mīlestību, nedrīkst piepildīt māju tikai ar sieviesu vai tikai ar vīriešu energētiku. Tā var palikt vientuļš uz visu savu dzīvi! Pievērsiet uzmanību lietu piedrībai! Ja jūs esat sieviete un jūsu mājas interjērs sastāv tikai no dāmu priekšmetiem, atgādinot to kā bārbijas spēļu māju, piepildīt to ar mīlestību būs problemātiski. Tas viss ir iesūcies ar sievišķo energētiku un priekš vīrišķai tur vienkārši nebūs vietas.

Šajā gadījumā vienkārši iejauciet interjērā arī vīriešu lietas, kā piemēram – plakātus ar īstiem vīriešiem, ar vīrišķīgām mēbelēm, kā arī ar spēka trenažieriem, kuri pavisam noteikti noderēs arī jums pašai. Vīrieši, kuri ir vientuļi arī vajadzētu aizdomāties tieši par to kā savā mājā iemitināt sievišķīgo energētiku. Šajā plānā var uztaisīt iebūvējamo ģērbtuvi, izvedot interjēru klasiskā stilā,  vai iekrāsot plauktus ar skaistām skulptūrām kuras atveido sieviešu tēlu.

Pāru statujas

Ar vēlmi izveidot ar kādu cilvēku pāri vai nogludināt konfliktu starp jums abiem, iekrāsojiet savu “mīlas ligzdiņu” ar statujām, bet ne ar parastām, bet pavisam noteikti, ka ar pāru statujām. Tajās var būt attēloti jaunlaulātie kuri skūpstās, balodīšu – abi dzimumi, kuri pin savu ligzdu, savstarpēji sapinušās zivis, vai viena pie otras piespiedušās dzērves.

Šīs nelielās, bet acīm tīkamās statujas veidos jūsu mājā tik ļoti nepieciešamo mīlestības un sapratnes auru. Jūsu viesiem tās pateiks priekšā, ka jūs esat nostādījis sev mērķi uz mīlestību un pados signālu uz tālākām – pareizām rīcībām. Bet ja jums jau ir izveidota ģimene, tad tieši šādas statujas palīdzēs jums panākt savstarpēju saprašanos un piekāpšanos – komunicējot ar jūs mīlošiem cilvēkiem.

Lasi vēl: Kurām zodiaka zīmēm laimīgās dienas sāksies jau marta beigās. Vari uzgavilēt un krist laimes apskāvienos!

Savas nākotnes izvēlētā cilvēka vārds

Fen – Šuj speciālisti iesaka negaidīt kamēr mīlestība atnāks pati uz jūsu māju, bet gan aktīvi to saukt uz jūsu apartimentiem. Priekš tā paņemiet sarkanas vai rozas krāsas lapiņu un uzrakstiet ar kādām labām īpašībām ir jābūt apveltīts jūsu mīļotais vai mīļotā.

Pēc tam saritiniet to pašu lapiņu tūtiņā, apsieniet to ar sarkanu lentīti un piestipriniet to ar adatas palīdzību ārējo durvju labajā pusē. Saskaņā ar Fen – Šuj šis sektors atbild par lailību un mīlestības attiecībām, kas nozīmē, ka jūsu dzīvē drīz notiks kardinālas pārmaiņas.

Noslēdzot rakstu, gribas piebilst, ka izkrāšņojot savu māju ar lietām, kuras piepilda to ar mīlestību, neaizmirsties, ka jūs paši esat mīlestības avots tajā. Tapēc biežāk cenšaties tikt laukā no mājas un cenšaties biežāk tikties ar saviem draugiem, neatsakaties no jaunām, interesantām tikšanās reizēm jo jebkura reize no tām var būt jūsu nākotnes nesēja.

Leave a Comment