Ja jums ir stress, izsūciet vai izmazgājiet māju!

Bez stresa mūsdienās nav iespējams iztikt, tādēļ ir jāiemācās, kā ar to tikt galā, kā sevi nomierināt un cīnīties ar sarežģījumiem jau tā saspringtajā ikdienā.

Izrādās, ka katram ir jāprot atrast sava “miera osta”, kas palīdz novērst domas no stresa. Sievietēm viens no šādiem veidiem esot grīdas mazgāšana vai mājas sūkšana ar putekļu sūcēju. Īpaši labi tas ir tad, ja paralēli notiek mīļākās mūzikas klausīšanās.

Dāmas, nepārprotiet! Nav tā, ka tagad pēkšņi nepieciešams kļūt par mājkalpotājām un verdzenēm, lai atbrīvotos no stresa – nav nepieciešams ieslīgt galējībās! Un nē, šo neizdomāja vīrieši, bet gan psihologi, kas uzskata, ka grīdas mazgāšanu vai mājas sūkšanu var padarīt par lietderīgu un jautru padarīšanu, proti, darbība divi vienā!

Nav obligāti jāmazgā grīda vai jātīra māja un jādusmojas par to, ka tā atkal ir netīra. Iespējams grīdu mazgāt vai sūkt dejojot, dziedot, priecājoties – tas arī ir tas, kas palīdz novērst negatīvās un nomācošās domas. Daudzām sievietēm stresu noņem doma vien, ka no mājas tiek iztīrīts viss netīrais un liekais, proti, viss negatīvais.

Izmēģiniet nākošajā mājas tīrīšanas reizē savas negatīvās domas atstāt uz grīdas, noslaukiet pret tām savas kājas un ar jautru noskaņojumu izmazgājiet un izsūciet grīdu, pēcāk netīro ūdeni noskalojiet kanalizācijā un putekļus izberiet miskastē – līdz ar visām stresa negatīvajām sekām.

Vērts pamēģināt!

Leave a Comment