Ir pienācis laiks pilnībā atvadīties! Šo Zodiaku zīmju attiecības visticamāk beigsies līdz Jūlija beigām

Horoskops līdz pat Jūlija pēdējai nedēļai brīdina, ka dažiem zodiaka zvaigznāja pārstāvjiem iespējamas bēdīgas beigas un skumjas personīgajās attiecībās.

Šajā periodā valdīs intensīvas un spēcīgas emocijas, jo šī nedēļa paies Skorpiona zīmē, kas nozīmē, ka emocijas un jūtas plosīsies.

Skorpiona enerģija izceļ kaislības, intensitāti un reizēm pat dramatiskas situācijas, kas var radīt būtiskas izmaiņas mūsu dzīvēs.

 

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Pēdējais, ko gaidījāt tuvākajās dienās, bija doma, ka jūs un jūsu partneris jūsu attiecībās nonāks strupceļā. Šī situācija, kas šķietami nāk no nekurienes, radīs lielas pārmaiņas, ar kurām būs grūti tikt galā. Spriedze starp jums un jūsu partneri sasniegs kulmināciju, un būs nepieciešams daudz spēka un pacietības, lai tiktu pāri šim grūtajam posmam.

Tomēr ticiet man, jūs esat ļoti stiprs, kad tas ir nepieciešams. Tuvojoties Pilnmēnesim, jūs iegūsit vairāk drosmes un sapratnes, ka beigas ir neizbēgamas. Šis periods liks jums dziļāk ieskatīties sevī un saprast, kas jums patiešām ir svarīgs.

Dziļi sirdī jūs zināt, ka esat tikpat atbildīgs par šo šķiršanos kā jūsu partneris. Ilgstošās nesaskaņas un neatrisinātie konflikti ir sakrājušies, un tagad tie iznāk gaismā, prasot risinājumu. Jūs varat justies noguris no pastāvīgajām sarunām un mēģinājumiem atrisināt problēmas, kas šķietami nebeidzas.

Šis nogurums ir saprotams, bet svarīgi ir atzīt, ka dažkārt labākais risinājums ir ļaut situācijai aiziet un doties tālāk. Lai gan tas var būt sāpīgi, beigu beigās jūs atklāsiet, ka šis solis bija nepieciešams, lai jūs abi varētu atrast jaunu ceļu un harmoniju savā dzīvē.

Jums būs svarīgi pievērst uzmanību sev un savai emocionālajai labsajūtai. Pavadiet laiku, nodarbojoties ar lietām, kas jums sniedz prieku un mieru.

Vai tas būtu jauns hobijs, ceļojums vai vienkārši laiks, ko pavadāt dabā – veltiet laiku sev un atjaunojiet savas iekšējās rezerves. Šis process palīdzēs jums atjaunoties un stiprināt savu pašapziņu.

Finansiālajā jomā šis periods var prasīt papildu uzmanību un piesardzību. Iespējams, būs jāpieņem svarīgi lēmumi par naudas pārvaldību un iespējamiem ieguldījumiem.

 

 

Vēzis (21. jūnijs – 22. jūlijs)

Šonedēļ būs pārāk daudz Mēness enerģijas, lai jūs varētu atpūsties. Mēness fāzes un tā tuvums jūsu zīmei ietekmēs jūsu emocionālo stāvokli, padarot jūtas un reakcijas daudz intensīvākas nekā parasti. Jūs jutīsieties kā jūsu emocijas amerikāņu kalniņos, piedzīvojot straujas noskaņojuma maiņas.

Kādā brīdī, piesitot savam mīļotajam, jūs atklāsiet, ka tas mazina jūsu stresu. Bet šo mazo atvieglojumu sekos dziļāka izpratne, ka tā nevar turpināties un ka jūs esat pārstājis uzskatīt savu partneri par mīļoto, redzot viņu tikai kā mērķi negatīvās enerģijas izšļakstīšanai.

Tas jūs ne tikai sarūgtinās, bet arī liks saprast, ka šīs attiecības var būt beigu posmā. Jūsu partneris, visticamāk, ierosinās šķiršanos, jo viņam ir apnicis būt par pastāvīgu jūsu negatīvo emociju mērķi. Lai gan jūs varat mēģināt kaut ko glābt, jūs būsiet spiests atzīt, ka ir par vēlu un partnerim ir taisnība. Šī sapratne var būt sāpīga, bet tā arī sniegs jums iespēju pārdomāt un mācīties no šīs pieredzes.

 

Tomēr priekšā vēl viena zīme, diemžēl…

Lasi raksta turpinājumu nākošajā lapā

Leave a Comment