“Ir jāuzmanās esot attiecībās vai arī draudzībā!”; Šīs zodiaka zīmes ir bīstamas, ja tās ir kopā

Svari (Svari)

Kad viss ir pārāk labi, tas var būt slikti. Tas attiecas uz Svariem. Saprātīga un burvīga zīme pārī izraisa neparastu haosu, tostarp emocionālu.

Viņš to neapzinās, kamēr viņa aizraušanās un neprāta dēļ kontā nav palicis debets un kredīts.

Skorpions (Auns)

Skorpions kļūst par murgu, kad savā ceļā satiek Aunu. Jo tas apgriež viņa dzīvi kājām gaisā.

Zem sava cietā apvalka Skorpions ir neticami trausls, tāpēc nevar tikt galā ar to, ko Auns viņam uzliek, un nespēj izturēt konfrontācijas ar šo zīmi. Nostumts malā, viņš var uzliesmot vētrā.

Strēlnieks (vēzis)

Daudzi cilvēki domā, ka Strēlnieka atbildības trūkums var izārstēt Vēža jutīgumu. Tomēr tā nav. Strēlnieks un Vēzis atšķiras ar savu pieeju dzīvei un cilvēkiem.

Abi noved sevi pie pašiznīcināšanās – Vēzis atbrīvo Strēlnieka zīmē visdažādākās tumšās īpašības.

Mežāzis (Skorpions)

Sākotnēji šķiet, ka šis pāris ir cieši saistīti. Viņiem ir kopīgas lielas ambīcijas.

Tomēr Skorpions ir ārkārtīgi karsts un kaislīgs, kā Mežāzim pietrūkst. Tas ir kaut kas, ko nevar mainīt. Skorpions ar to nevar tikt galā.

Ūdensvīrs (Lauva)

Tie ir lielākie pretstati, kas sastopami starp zodiaka zīmēm. Tomēr tas nav galvenais iemesls, kāpēc tie ir viens otram toksiski. Tas ir tāpēc, ka Lauva pārspēj Ūdensvīra personību.

Viņa dēļ viņš nav tik brīvs. Lauva bieži nevar izturēt viņa uzvedību un tāpēc var būt ļoti nepatīkama. Patiesība ir tāda, ka viņš vēlētos būt tikpat atvērts un bezrūpīgs kā Ūdensvīrs, taču tas tā nav.

Zivis (Jaunava)

Zivis ir jūtīgas un ilgstoši tur ļaunu prātu. Jaunavai trūkst milzīgas empātijas, un tā ir kritiska pret pasauli un cilvēkiem.

Lasi vēl: Mūžībā devusies Latvijas hokeja leģenda; Viņa ieguldījums sportā paliks mūžīgs

Šāda attieksme liek Zivīm justies tā, ka pret viņām izturas slikti, un viņas redz Jaunavu kā bezsirdīgu un bezjūtīgu. Tas Jaunavu pagriež vēl vairāk – negatīvās emocijas apņemas pilnu loku.

Leave a Comment