“Ir cilvēki, kuriem oficiāla laulība ir bīstama..”; Zodiaka zīmes kurām laulības apliecība ir pats pēdējais mērķis, uz kuru jātiecas

Ko darīt, ja jūs jau esat precējies? Rīkojies tā, it kā tas nebūtu noticis. Centieties saglabāt vieglumu attiecībās, izvairieties no pārkārtošanās un tradīcijām. Nesauciet savu mīļoto par “vīru” vai “sievu” un neļaujiet sevi tā saukt.

Bet vissvarīgākais ir dot viens otram daudz personīgās telpas. Ļaujiet jums un jūsu partnerim izveidot savus personīgos draugus un vaļaspriekus. Jābūt iespējai jebkurā brīdī izaugt no ģimenes un būt vienam (bez aizvainojuma un pretenzijām no partnera puses).

Diemžēl ne vienmēr šādā veidā izdodas veidot attiecības, it īpaši, ja tuvumā ir kāda “zivs – iesprūdusi”, kura bez tevis nespēj pat ne soli spert. Bet uz to ir jātiecas.

Cilvēki ar Urānu 7.objektā dažkārt vispār atsakās izveidot ģimeni, jo ir grūti atrast tik demokrātisku partneri. Taču, ja Urāns ir harmonisks, tad izredzes gūt panākumus mīlestībā ir ļoti lielas. Un agrāk vai vēlāk sākotnējā savienība ar sākotnējo personu joprojām izveidosies.

Lasi vēl: “Sievietēm ar šiem vārdiem 2023. gadā būs melna svītra” – veiksme no viņām novērsīsies

Apskatiet savu dzimšanas diagrammu. Un, iespējams, jūs sapratīsit, kāpēc, neskatoties uz mīļotā cilvēka neatlaidīgajiem mēģinājumiem vilkt jūs uz dzimtsarakstu nodaļu, jūs nevēlējāties to darīt.

Astroloģija bieži vien ir pretrunā ar sabiedrisko domu, taču tas nenozīmē, ka tai nevar uzticēties.

Leave a Comment