Iemesls, kāpēc vīrietis aiziet prom no sievietes, gandrīz vienmēr ir viens

Šajā situācijā ir dažas labas ziņas: jūs kā indivīds nevarat daudz ko mainīt. Jo lai cik klišejiski tas neizklausītos, jūs esat tāda kāda esat, un domas – “vai es varētu darīt ko savādāk”, neko nemainīs.

Aiziet ne jau tāpēc, ka kaut ko ne tā esiet izdarījusi.

Bieži ārējais iemesls, kāpēc vīrietis aiziet, šķietami ir bikšu priekša. Tomēr PATIESAIS iemesls ir dvēseles līmenī. Un šīs zemes, materiālie manevri parasti ir ārējs māņs.

Visbiežāk vīrietis kopā ar sievieti nav saņēmis viņam kaut ko ļoti būtisku. Visticamāk, tas vienkārši ir bijis pāri Jūsu iespēju robežām. Citreiz mums šķiet, ka “ja mēs tikai zinātu”, mēs darītu lietas savādāk. Bet sevi nedrīkst vainot! Jo tas ir pāri jūsu iespējām.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras kardināli izmainīs savu dzīvi līdz 2023. gada janvārim

Ja vīrietis vēlas mierīgu un nosvērtu mājsaimnieci, bet jūs esat aktīva, dzīvespriecīga, gudra un nevēlaties visu mūžu pavadīt virtuvē, iespēja “to visu izdarīt” viņa vietā jums IR LIEKA! Tas nemaz nav vajadzīgs! Jo tu kādā brīdī neizbēgami nonāksi pretrunā ar sevi. Kādi ir sākuma punkti? Ir svarīgi stāties pretī grūtajām dzīves pieredzēm, lai no tām mācītos un augtu.

Tas var ietvert raudāšanu, ciešanas un sajūtu, ka dažkārt kļūstat traki, taču tas ir nepieciešams, lai izdzīvotu un attīstītos. Kad jūs to saprotat, vairs nav atgriešanās. Klusi jāsāk apdomāt domu, ka laiks pāriet citā līmenī. Vienmēr ir jaunas perspektīvas, jauna dzīve un jaunas iespējas, kas gaida, lai tās tiktu atklātas. Tāpēc nekad nepārtrauciet izpēti un mācīšanos, jo jūs nekad nezināt, ko jūs varētu atrast.

Leave a Comment