Ideāls pāris: zodiaka zīmes, kas radītas viena otrai

Jaunava un Mežāzis

Jaunava un Mežāzis ir zemes stihijas zodiaka zīmes, tāpēc viņi vienmēr atrodas uz viena viļņa garuma. Abi nepavisam nav impulsīvi, bet, gluži pretēji, ir praktiski un racionāli, un viņu ilgās un spēcīgās attiecības to pierāda.

Viņi noteikti nestrīdēsies par sīkumiem, bet vienmēr centīsies atrast kompromisu. Tā kā abas zīmes ir neticami strādīgas, viņas labi saprotas ne tikai mīlestībā, bet arī darbā.

Svari un Strēlnieks

Grūti nosaukt pāri, kuru ir vieglāk pacelt nekā Svarus un Strēlniekus. Viņi nekad nesēž uz vietas: viņu kopdzīve ir piepildīta ar tikšanām ar draugiem, braucieniem uz teātri un izstādēm, pastāvīgiem ceļojumiem.

Viņiem kopā nekad nav garlaicīgi! Šim pārim bieži ir kopīgas intereses vai pat kopīgs hobijs. Gan Svari, gan Strēlnieks mīl romantiku un parasti attiecībām piešķir prioritāti.

Lasi vēl: 8 pazīmes, kas liecina – laiks atvadīties no pašreizējām attiecībām! Necenties neko glābt – tas ir bezjēdzīgi!

Skorpions un Zivis

Skorpioni un Zivis izjūt neticamu pievilcību viens pret otru jau no iepazīšanās brīža. Gan viņš, gan viņa tic mīlestībai no pirmā acu uzmetiena un bieži to atrod šajā savienībā.

Viņi abi ir neticami emocionāli, tikai Zivis ir pieradušas izrādīt savas emocijas, un Skorpioni pieraduši tās paturēt pie sevis.

Taču pēc tam, kad Skorpioni jutīs, ka var uzticēties partnerim, viņi būs gatavi izdarīt izņēmumu un atvērt savu dvēseli Zivīm.

Leave a Comment