Pilnmēness 2023. gada janvārī visvairāk ietekmēs šīs 4 zodiaka zīmes

Ik pēc 28 dienām pilnmēness majestātiski iziet naksnīgajās debesīs, atklājot visu savu debesu skaistumu. Kad viņa aplej Visumu ar savu starojošo, ēterisko gaismu, jūs burtiski jūtat, kā viņas spēks ieplūst jūsu garā. Un, ja jūs esat viena no zodiaka zīmēm, kuru pilnmēness visvairāk ietekmējis, pastāv liela iespēja, ka šis notikums jūs mainīs uz labo pusi!

 

Tā kā Vēzis, kardināla ūdens zīme, kuru pārvalda Mēness, ir pazīstams kā emociju, sentimentalitātes un mājsaimniecības darbu zodiaka zīme, šis pilnmēness noteikti radīs grūtības jūsu mīlas dzīvē.

Gaidiet haosu un spriedzi sadzīves vidē, ģimenes dinamiku un sakrālās telpas. Aptveriet šo procesu, jo tas galu galā būs ļoti dziedinošs.

 

AUNS

Jūs pieliekat tik daudz pūļu, lai sasniegtu lielāku ietekmi savā karjerā un virzītos vēl tālāk uz panākumiem. Tomēr uzvara spēlē nav svarīgākais tavā dzīvē, īpaši, ja darbaholisma aizsegā izvairies no problēmām personīgajā dzīvē.

Pievēršot uzmanību ģimenes un cilts ceturtajai mājai, Vēža pilnmēness vēlas, lai jūs saprastu, ka jums nav nekādas kontroles pār to, no kurienes jūs nākat vai ar ko jūs sadarbojaties.

Un, lai gan jūs varētu justies apslāpēts ar mājas spiedienu, jums ir iespēja izveidot savu mājas redzējumu neatkarīgi no tā, kur tā atrodas. Ja jums nepatīk jūsu adrese vai nesanāk ar vecākiem, šis Pilnmēness iedvesmos jūs sākt kaut ko darīt lietas labā (tā vai citādi).

VĒZIS

Šis pilnmēness ir veltīts tikai tev, Vēzis.

Jūs esat šova zvaigzne, un visi klausās, lai dzirdētu, kas jums sakāms!

Tā kā šis Pilnmēness apgaismo jūs pirmo, tas mudinās jūs ieskatīties savā atspulgā un cieši paskatīties uz cilvēku, par kuru kļūstat. Tas, ka esat pieļāvis kļūdas pagātnē, nenozīmē, ka esat tāds pats cilvēks, kāds bijāt iepriekš.

Lasi vēl: Burvīgas karstmaizes “uz ātru roku”; Gardas brokastis garantētas

Ļaujiet šim pilnmēness jums parādīt visus ceļus, ko esat ieguvuši izaugsmē. Gatavojieties savas dzīves kulminācijai, jo pilnmēness vienmēr ir pārmaiņu un pabeigšanas brīdis.

Jūs varat atbrīvot dusmas, skumjas un aizvainojumu, par ko jūs nezināt. Nesodi sevi par savām emocijām, Vēzis. Jūs vienkārši atbrīvojat vietu kaut kam daudz labākam.

Turpini skatīt pārējās zodiaka zīmes nākošajā lapā

Leave a Comment