Grezna dzīve: 5 zodiaka zīmēm pavasara sākumā iestāsies baltā svītra dzīvē; laimīgie!

Pavasaris vairs nav aiz klaniem, un pirmais pavasara mēnesis marts dažu zodiaka zīmju pārstāvjus palutinās ar virkni pārmaiņu.

Grezni dzīves apstākļi, dārgs apģērbs, finansiāla neatkarība – šķiet, tas ir viss, uz ko tiecas ikviens cilvēks.

Dažu zodiaka zīmju pārstāvji ir burtiski radīti greznam dzīvesveidam. Astrologi prognozē, ka grezna dzīve martā gaidāma vairāku zodiaka zīmju pārstāvjiem.

Lauva

Uguns stihijas pārstāvji – Lauvas – ir līderi to personu vidū, kas mīl un novērtē greznu dzīvesveidu. Tāpēc liktenis martā viņiem sagatavojis daudz pārsteigumu.

Lauvas no sirds novērtē greznas dzīves jaukumus, tāpēc cenšas maksimāli atbilst šādai dzīvei un, lai to panāktu, ir gatavi pūlēties dienu un nakti.

Dārgu restorānu apmeklēšana, jaunu zīmolu apģērbu iegāde, dārgas dāvanas – tas ir viss, ko Lauvām martā uzdāvinās Fortūna.

Vērsis

Vērši ir otra zodiaka zīme, kas vienmēr tiecas pēc materiālas labklājības.

Pateicoties savām komunikācijas spējām, saziņas prasmēm un šarmam, Vērši marta sākumā noslēgt izdevīgu darījumu, kas dos viņiem iespēju iegūt apjomīgu naudas summu.

Grezna dzīve – tā ir lieliska balva par strādīgumu, ko Fortūna martā sagatavojusi Vēršiem.

Vērši lieliski zina naudas vērtību, tāpēc grezna māja, dārgas lietas un garšīgs ēdiens no dārgiem restorāniem ir viss tas, ko Vērši patiešām novērtēs kā apbalvojumu.

Lasi vēl: No 1.marta atrodoties ŠEIT nevajadzēs lietot sejas maskas!

Zivis

Ūdens stihijas pārstāvji ir īsti dārgas gaumes cienītāji. Līdz ar pavasara sākumu Zivīm lietas ies augšup, un pozitīvais pārmaiņu vējš viņas iepriecinās. Tāpēc marts palutinās šīs zodiaka zīmes pārstāvjus ar šiku atpūtu jūras krastā.

Palmas, jūras glāsti un čalas pludmalē būs lieliska dāvana Zivīm, kuru šīs zīmes pārstāvjiem sagatavojusi Fortūna. Bet, lai laime būtu līdz galam pilnīga, Zivis kā dārgu dāvanu saņems atpūtu pludmalē kopā ar savu partneri.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment