Galvenais grādīgo cienītājs pēc zodiaka zīmes – kas viņš ir pēc horoskopa?

Zodiaka zīmju vērtējums. Kā katrai zīmei patīk ieraut. Top3 vērtējums.

 

3. vieta – Svari

Bronzas medaļa tiek Svariem, kuri ierauj nevis prieka, bet gan labuma pēc. Ieguvumi viņu trauslajai būtībai, kas katru dienu cieš no šīs pasaules nepilnībām. Tāpēc katru vakaru pavedinoši rīstošas ​​biļetes iegāde uz Iekšējo vienradzi Svariem ir obligāts rituāls, un, ja atņemsi viņiem šo iespēju, viss būs ļoti slikti.

Taču ne uz ilgu laiku, jo Svari atradīs izeju no situācijas. Klīst baumas, ka viens puisis pat iemācījies ūdeni pārvērst vīnā – un mums radās šaubas par viņa zodiaka zīmi.

 

2. vieta – Auns

Sudraba medaļu saņem Auns – iedzimtie ierāvēji simtajā zvaigžņu paaudzē. Viņi droši vien viņu nomainīja dzemdību namā ar kādu dievbijīgu Mežāzi.

 

1. vieta – Dvīņi

Dvīņiem, kā jūs zināt, ir virkne apakšpersonību, kas pastāvīgi aizstāj viena otru. Bet viņi iet kopā ieraut. Kolektīvi. Šeit aug kājas mūsu bērnības galvenajam šausmu stāstam. Tas, protams, nav taisnība, un zemisks apmelojums – jūs varat iraut viens pats, pilnīgi nesodīti.

Ne jau tāpēc Dvīņi ierauj: viņiem tas vienkārši vienmēr ir līdzi. Ne tikai akvavitas kolba, bet arī izcilu  draugu kompānija. Ir jauki ieraut ar gudriem cilvēkiem, ziniet! Un, atklāti sakot, būtu grēks  tik labā kompānijā!

 

Leave a Comment