Gaisīgi, maigi, apetīti rosinoši salāti “Maigums” brīvdienām un svētku galdam

Salāti “Maigums” – neticami garšīgi, viegli, apetīti rosinoši salāti jebkuriem svētkiem! Pagatavoti dažu minūšu laikā, tie iznāk ļoti garšīgi!

Viena no galvenajām šo salātu sastāvdaļām ir krabju nūjiņas. Tām ir maiga un patīkama garša, kas labi sader ar dažādām citām sastāvdaļām. Tās piešķir salātiem jūras velšu aromātu, kas ir pievilcīgs daudziem cilvēkiem.

Krabju nūjiņas piešķir salātiem interesantu tekstūru, jo tās ir mīkstas, bet vienlaikus arī nedaudz elastīgas. Tas rada kontrastu ar kraukšķīgām sastāvdaļām. Krabju nūjiņas ir gatavas lietošanai bez nepieciešamības tās gatavot vai tīrīt. Tas padara tās ļoti ērtas un ātras lietošanā, kas ir svarīgi, gatavojot salātus.

Lasi arī: Lai tomāti augustā ātri kļūst sārti: 3 lietas, kas jādara un kas kavē augļu augšanu un nogatavošanos

Plus tās ir bagātas ar olbaltumvielām un zemu tauku saturu, padarot tās par veselīgu papildinājumu salātiem. Tās arī satur dažādus vitamīnus un minerālvielas, piemēram, vitamīnu B12 un selēnu.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Majonēzi var nopirkt vai pagatavot pašu rokām. Dziļā bļodā saputo olu, ielej eļļu, sāli, cukuru, sinepes un citrona sulu. Iegremdē blenderī un, nepaceļot, sit, līdz izveidojas bālgana bieza majonēzes masa. Kad pamanīsiet krāsas maiņu – varat pacelt blenderi un pilnībā saputināt, sajaucot visas sastāvdaļas kopā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

 

Leave a Comment