Gada kāzu modes notikums – vienīgais kāzu un vakarkleitu modes šovs Latvijā

Kāzu TOP medijs Latvijā LĪGAVĀM sadarbībā ar uzņēmuma Augu Māja dekoratoru komandu 6. aprīlī aicina uz “Kāzu un vakarkleitu modes šovu”, kā laikā tiks prezentētas labāko Latvijas un ārvalstu viesu dizaineru un zīmolu 2019. gada pavasara un vasaras kolekcijas.

“Kāzu un vakarkleitu modes šovā” tiks prezentēti vairāk kā 150 kāzu tērpi un vakarkleitas. Grandiozajā šovā tiks pārstāvēti tādi zīmoli un dizaineri, kā kāzu saloni 6. Septembris Bridal Boutique, Dolce Cuore Bridal Gallery, Bride to be, kāzu kleitu dizaina studija Amelia, zīmoli Amoralle, Baronessa-Demi Couture, Coo Culte, Klerr.lv, Inga Ezergale design, tērpu māksliniece Ieva Ādamsone, aksesuāru un rotu zīmoli Hand Made by Evita Vilde un SILDARE jewelry, kā arī viesi no Lietuvas – Silë Raimonda un Ivory Salonas. Kāzu tērpus un vakarkleitas iznesīs ne tikai profesionālas modeles, bet arī Latvijās zināmas personības. Šogad šovā redzēsim dziedātāju un radio Pieci.lv personību Martu Grigali, dziedātāju Aiju Vītoliņu, aktrisi Eviju Skulti, dziedātāju un grupas “Radio trio” dalībnieci Gabriēlu Zvaigznīti, radio Pieci.lv ētera personību Lindu Samsonovu, aktrisi Madaru Bori, LTV laika ziņu moderatori Ramonu Salmiņu, LTV kultūras ziņu vadītāju Kristīni Komarovsku, mākslinieci Danu Lūsēnu, modeli un Instagram personību Lindu Raklinsku, četru meitu māmiņu Ivetu Simsoni un aktrisi Ievu Segliņu. Tāpat šovā dalību ņems un par īpašu pārsteigumu būs parūpējies aktieru pāris Ieva Florence un Oskars Vīksne, kas rotā arī LĪGAVĀM grāmatžurnāla jaunākā numura vāku.

Šogad “Kāzu un vakarkleitu modes šovs” atzīmē nosacītu jubileju, jo šis būs jau pēc skaita piektais šovs, ko kāzu medijs LĪGAVĀM organizē. Kā norāda LĪGAVĀM galvenā redaktore un direktore Iveta Rikmane, tad gadu gaitā šova attīstība ir vērā ņemama. “Lepojamies, ka šis ir jau piektais šāda veida pasākums Latvijā. Šo gadu laikā esam rīkojuši šovu gan vairākās ekskluzīvās vietās, tai skaitā, Melngalvju namā un tolaik tikko kā jaunatvērtajā pieczvaigžņu viesnīcā Kempinski Riga, gan atraduši konceptu, kas liek aizrauties elpai kā visiem iesaistītajiem, tā apmeklētājiem. Pagājušā gadā pirmo reizi piesaistījām Latvijas izcilāko dekoratoru komandu no uzņēmuma Augu Māja, lai radītu romantisku ziedu valstību, un šogad iesākto turpināsim,” stāsta Iveta Rikmane, norādot, ka šogad pasākums pulcēs rekordlielu apmeklētāju skaitu – aptuveni 500 viesus. “Šova popularitāte topošo līgavu vidū pēdējo gadu laikā ir krietni augusi, un mēs par to ļoti priecājamies, jo tādā veidā varam veicināt kāzu industrijas attīstību Latvijā kopumā,” tā Iveta Rikmane.

Kāzu medija LĪGAVĀM rīkotajā šovā apmeklētājus priecēs ne tikai krāšņie tērpi, bet arī ne mazāk iespaidīgi muzikālie priekšnesumi. Pasākuma viesiem būs iespēja ne tikai dzirdēt konkursa “Supernova” laureātus grupu Carousel, bet arī jauno un daudzsološo dziedātāju Chris Noah. Savukārt, par vakara kopējo atmosfēru gādās pasākuma vadītājs – dziedātājs Mārtiņš Ruskis.

Šova organizatori norāda, ka 6. aprīlī Sporta2 kvartāls, kur notiks “Kāzu un vakarkleitu modes šovs” pārtaps par ziedošu valstību, kur veldzēties pavasara maigumā. Par to būs parūpējusies dekoratoru komanda no uzņēmuma Augu Māja, ziedu tirgotava Lakstos un dekorāciju noma KO NOMĀT. Pasākuma viesi modes skati un krāšņos muzikālos priekšnesumus varēs baudīt pie skaisti dekorētiem galdiem, mielojoties ar gardām uzkodām no Mesty Gourmet un īpašu kokteili, ko pasniegs Bar Department. Savukārt par saldiem iepriecinājumiem gādās šokolāde Geisha, saldējums Magnum un konditoreja Sala. Pasākumā laikā darbosies arī Bar department dzērienu bārs, Mesty Gourmet un Fans of oyster uzkodu stacija un dažādas aktivitāšu iespējas, bet par sagaidīšanas dzērienu visiem pasākuma apmeklētājiem būs parūpējies Mionetto šampanietis.

Ikvienam apmeklētājam, kurš būs iegādājies ieejas biļeti uz pasākumu, būs iespēja laimēt vērtīgas balvas – ekskluzīvu zīmola Amoralle rīta tērpu 346 EUR vērtībā, burvīgu gultas veļas komplektu no zīmola Creative Pillow, kā arī zīmola Hand Made by Evita Vilde matu rotu 80 EUR vērtībā.

Šovā tiks prezentēts arī LĪGAVĀM jaunais kāzu grāmatžurnāla numurs, ko pasākuma apmeklētājiem būs iespēja pirmajiem iegādāties par īpašu cenu – 8 EUR. Tāpat par īpašām cenām būs pieejami gan iepriekšējie kāzu grāmatžurnāla LĪGAVĀM numuri, gan īpašais kāzu plānotājs.

Plašāku informāciju par pasākumu var atrast: www.ligavam.lv

Ieejas biļetes uz pasākumu pieejamas www.ekase.lv

Leave a Comment