”Facebook” nācis klajā ar informāciju, kura būs svarīga tieši lietotājiem! Ir laiks pārmaiņām!

Laikā, kad daudzi uzņēmumi ievieš jaunas ierīces, pakalpojumus un uzlabojumus jau esošajam piedāvājumam, “Meta” ir pieņēmusi arī lēmumu atjaunot savu sociālo tīklu izskatu, ieviešot tajos novitātes un dzīvīguma sajūtu. Termins “atjaunot” ir piemērota izvēle, jo “Facebook” ir atklājis atjaunotu logotipu.

Ir vērts atzīmēt, ka atšķirības starp iepriekšējo un pašreizējo logotipu varēs pamanīt tikai visgudrākās personas. Kreisajā pusē atrodas pirmais, bet otrais demonstrē atjaunināto Facebook logotipu. Izpētot šos logotipus, rodas doma par iesaistīšanos spēlē, lai identificētu atšķirības.

Tomēr ir vērts atzīmēt, ka starp tiem pastāv tikai divas atšķirības. Konkrētāk, Facebook logotipam, kas atrodas labajā pusē, ir dziļāka zilā nokrāsa, savukārt burts “f” ir ticis uzlabots.

 

Meta uzsver, ka Facebook logotipā veikto izmaiņu mērķis bija radīt atdzīvinātu dizainu, kas izstaro pārliecību, drosmi un uzlabotu redzamību. Pēc Meta domām, ieviestie uzlabojumi veicinās vienotāku vispārējo estētiku, kas ir būtisks lietotnes identitātes aspekts.

Turklāt tumšākas zilas nokrāsas iekļaušana nodrošina lielāku kontrastu ar modificēto burtu “f”, kas tagad ir veidots ar burtveidolu “Facebook Sans”. Turklāt ir vērts atzīmēt, ka Facebook lepojas ar satriecošiem diviem miljardiem aktīvo lietotāju dienā, nodrošinot, ka visas vizuālās modifikācijas redzēs ievērojama auditorija.

 

Leave a Comment