Esiet paši sev zobārsti! Lūk, kā noņemt zobu aplikumu vien 5 minūtēs!

Vienkāršāk par vienkāršu!

Slikta mutes dobuma higiēna var izraisīt nepatīkamas problēmas un palielināt zobu aplikuma parādīšanas risku, kaut arī dažiem cilvēkiem ir ģenētiska nosliece uz to. Zobu aplikums, kā likums, tiek likvidēts ar dārgu stomatoloģisku procedūru palīdzību, bet jums ir jāzina, ka jūs varat no tā izvairīties un izbalināt zobus ar parastu ikdienas maisījumu. Šodien mēs grasāmies jums parādīt 4 dabīgus veidus, kā likvidēt zobu aplikumu, kas arī balinās un uzlabos mutes dobuma veselību.

  1. Citrona sula.

Citronam piemīt milzīgas balinošas īpašības, kā arī tas var likvidēt zobakmeni no jūsu zobiem. Un tomēr, šo metodi nevajadzētu bieži lietot dēļ citrusaugļos esošās skābes, kas var bojāt zobu emalju un izraisīt dažādas problēmas. Lai šo metodi izmantotu, vienkārši samaisiet ½ glāzi citrona sulas ar ½ glāzi silta ūdens, pēc tam 5 minūtes skalojiet ar šo maisījumu mutes dobumu.

  1. Zemenes.

Zemenēs ir speciāli savienojumi, kas palīdz viegli likvidēt zobakmeni. Tās nav tik kodīgas kā citronu sula, tā kā jūs varat droši tās lietot bieži. Lai likvidētu zobu aplikumu, vienkārši paberzējiet zobus ar zemenes gabaliņiem aptuveni 7 minūtes.

  1. Pētersīļu lapas.

Sasmalciniet pētersīļu lapas un uzlieciet tās uz zobiem, un pēc tam atstājiet tās iedarboties uz 5 minūtēm, pēc tam izskalojiet muti ar siltu ūdeni. Procesu atkārtojiet katru dienu un tas efektīvi samazinās zobu aplikumu.

  1. Mājas līdzeklis pret zobu aplikuma veidošanos.

Lūk, kā varat pagatavot maisījumu mājas apstākļos, lai cīnītos pret zobu aplikuma veidošanos.

Sastāvdaļas:

  • 2 tējkarotes gāzēta ūdens
  • 2 tējkarotes dzeramās sodas
  • 1 tējkarote zobu pastas
  • 1 ēdamkarot ūdens

Sagatavošana un lietošana

Samaisiet kārtīgi visas sastāvdaļas traukā, kamēr iegūsiet pastu, un pēc tam tīriet ar to zobus 4 minūtes, katru dienu.

Leave a Comment