Es vairs nebaidos no Ērcēm! Mierīgi eju pa mežu! Mans paštaisītais līdzeklis tās atbaida vienmēr un visur

Lai pagatavotu efektīvu ērču atbaidīšanas līdzekli, jums būs nepieciešamas tikai divas vienkāršas sastāvdaļas: alkohols vai degvīns un vanilīns. Šis pašgatavotais līdzeklis ne tikai aizbaidīs ērces, bet arī būs patīkams un viegli lietojams.

Pirmkārt, jums būs nepieciešams izmērīt 100 mililitrus degvīna. Degvīns darbojas kā šķīdinātājs un nesējs, kas palīdzēs vienmērīgi izplatīt vanilīna aromātu, kas atbaida ērces. Ielejiet šo degvīna daudzumu dziļā bļodā, kurā būs pietiekami daudz vietas, lai varētu viegli sajaukt sastāvdaļas.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Pēc tam pievienojiet vienu paciņu vanilīna. Vanilīns ir dabiska viela, kurai ir spēcīgs un patīkams aromāts, kas ir pazīstams ar savu spēju atbaidīt dažādus kukaiņus, tostarp ērces. Ielejiet vanilīnu degvīnā un rūpīgi samaisiet, lai vanilīns pilnībā izšķīst un izveidotu viendabīgu maisījumu.

Kad maisījums ir gatavs, pārlejiet to aerosola pudelē. Aerosola pudele padarīs šo līdzekli viegli lietojamu, ļaujot to izsmidzināt gan uz ādas, gan uz apģērba. Pirms katras lietošanas reizes kārtīgi sakratiet pudeli, lai sastāvdaļas būtu labi sajaukušās un nodrošinātu optimālu aizsardzību pret ērcēm.

Izmantojot šo līdzekli, jūs varēsiet droši pārvietoties vietās ar augstu zāli vai bieziem krūmiem, kur ērču klātbūtne ir lielāka. Smidziniet līdzekli uz tām ķermeņa daļām, kuras ir visvairāk pakļautas saskarei ar zāli un veģetāciju. Neaizmirstiet arī par apģērbu, īpaši pie potītēm, piedurknēm un apkakles, lai nodrošinātu maksimālu aizsardzību.

Šis dabīgais līdzeklis ir ne tikai efektīvs, bet arī drošs lietošanai. Tas nerada nepatīkamas smakas un neizraisa ādas kairinājumu, kas bieži vien ir raksturīgs komerciāliem insektu atbaidīšanas līdzekļiem. Turklāt, tas ir viegli pagatavojams mājās un izmaksu ziņā pieejams ikvienam.

Vienmēr nēsājiet šo aerosola pudeli līdzi, lai būtu gatavi jebkurā situācijā. Ja plānojat izbraucienus dabā, pārgājienus vai vienkārši pastaigas pa parku, šis līdzeklis būs lielisks palīgs, kas pasargās jūs no ērcēm un ļaus izbaudīt laiku ārpus telpām bez raizēm. Preventīvie pasākumi ir ļoti svarīgi, tāpēc izmantojiet šo līdzekli regulāri un veiciet rūpīgas pārbaudes pēc katras uzturēšanās dabā.

Lai pagatavotu šo efektīvo ērču atbaidīšanas līdzekli, nepieciešama neliela, bet precīza pieeja. Vispirms jums būs nepieciešama 1,5 gramu paciņa vanilīna. Šis aromātiskais savienojums ir galvenā sastāvdaļa, kas nodrošinās līdzekļa atbaidošo efektu.

Pirmkārt, jums ir jāņem 100 mililitri degvīna vai cita spirta, kas kalpos par šķīdinātāju. Ielejiet šo spirta daudzumu dziļā bļodā, kas nodrošinās pietiekami daudz vietas sajaukšanai. Pēc tam ielejiet bļodā vanilīnu. Tā kā vanilīns ļoti ātri izšķīst alkoholā, jums nebūs nepieciešams ilgi maisīt – pietiks ar dažiem maisīšanas kustībām, lai iegūtu viendabīgu maisījumu.

Kad vanilīns ir pilnībā izšķīdis un izveidojies viendabīgs šķidrums, nākamais solis ir pārliet šo kompozīciju īpašā pudelē ar smidzinātāju. Aerosola pudele ir ideāls risinājums, jo tā ļaus viegli un ērti izsmidzināt līdzekli gan uz ādas, gan uz apģērba. Šis solis ir ļoti svarīgs, lai nodrošinātu, ka līdzeklis ir vienmērīgi sadalīts un gatavs lietošanai jebkurā brīdī.

Lai nodrošinātu produkta ilgstošu efektivitāti, ir svarīgi to uzglabāt hermētiskā traukā. Tas palīdzēs novērst spirta iztvaikošanu, kas varētu samazināt līdzekļa efektivitāti. Uzglabāšana hermētiskā traukā arī pasargās produktu no ārējās vides ietekmes, saglabājot tā kvalitāti un efektivitāti ilgākā laika periodā.

Šo līdzekli var izmantot ikreiz, kad plānojat pavadīt laiku dabā, īpaši vietās ar augstu zāli vai blīviem krūmiem, kur pastāv lielāks risks sastapties ar ērcēm. Pirms došanās ārā, izsmidziniet līdzekli uz tām ķermeņa daļām, kuras visvairāk pakļautas saskarei ar veģetāciju. Neaizmirstiet arī par apģērbu, īpaši pie potītēm, piedurknēm un apkakles, lai nodrošinātu maksimālu aizsardzību.

Leave a Comment