Es šos salātus saucu par “Zibeni”, jo tos var pagatavot no vienkāršākajām sastāvdaļām burtiski 5 minūtēs

Šodien es vēlos dalīties ar jums ar ļoti ātru salātu recepti. Palīdzēs jums, kad ir nepieciešams negaidīti uzklāt galdu, bet nav laika stundām ilgi stāvēt pie plīts. 

Salātus ir ļoti viegli pagatavot no vienkāršiem un pieejamiem produktiem. Kā arī tos ir ļoti ātri pagatavot. Šādu salātu pagatavošanas procesā vistas olu vārīšana aizņem visilgāko laiku, gandrīz visas pārējā darbības tiek veiktas, kamēr šis process notiek.

Un, ja olas jau ir izvārītas iepriekš, tad salāti parasti tiek pagatavoti dažu minūšu laikā. Salāti ir patiešām garšīgi, izmēģiniet to, ceru, ka jums tas patiks.

Sastāvdaļas:

Vistas ola – 2 gab.

Siers – 1 gab.

Krabju nūjiņas – 200 g.

Korejiešu burkāni – 100 g.

Majonēze 2 ēd.k

Sāls – pēc garšas

 

Izpildiet šo testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

 

Jāsāk ar olu izvārīšanu. Tad nepieciešams sarīvēt uz rupjās rīves sieru un ielikt to bļodā. Ņemiet krabju nūjiņas un sagrieziet tās strēmelītēs.

Es pērku krabju nūjiņas atdzesētas, nesasaldētas, tās ir sulīgākas un salāti ar tiem būs garšīgāki. Olas, kad ir izvārītas, es tās noskaloju zem tekoša auksta ūdens, lai atdzesētu. Es tos nomizoju, sarīvēju uz rupjas rīves un nolieku bļodā ar pārējiem produktiem.

Lasi vēl: Zvaigznes izgaismos ceļu: divām zodiaka zīmēm marta beigās pastāvīgi uzsmaidīs veiksme

Tad bļodā ielieku korejiešu burkānus un pievienoju sāli, ka arī, protams, majonēzi. Visu kārtīgi samaisiet. Ātri salāti ar krabju nūjiņām un sieru ir gatavi, pirms pasniegšanas ieteicams tos atdzesēt.

 

Leave a Comment