“Es ilgi nedzīvošu.” Slavenajam aktierim, kurš aizsaulē devās 18.decembrī bija nojauta par savu nāvi

Slavenajam aktierim, kurš aizsaulē devās 18.decembrī bija nojauta par savu nāvi. Viņš pirms savas aiziešanas apgalvoja, ka jau zināja, ka jau drīz pienāks šis laiks. 

Mēs dzīvojam materiālā pasaulē, kurai ir savi likumi. Un viens no tiem saka: “Nekas nav mūžīgs zem mēness”. Tāpēc mēs visi esam tikai viesi uz šīs planētas, kuriem agrāk vai vēlāk būs jāatgriežas mājās. Tā ir vienkārša metafiziska patiesība, ko lielākā daļa no mums saprot.

Tikai tad, kad mūs skar tādas skumjas kā mīļotā cilvēka zaudējums, mūsu apziņa atsakās pieņemt šo zaudējumu, un skumjas, kas aptumšo prātu, noteikti nekļūst vieglākas, pat ja mēs apzināmies apkārt notiekošo procesu neizbēgamību.

 

Mēs visi esam pārdzīvojuši zaudējuma sāpes un varam apstiprināt, ka šis dzīves periods ir kā sirreāls murgs, kas kaut kā negrib beigties. Jā, laiks dziedē, un pēc dažiem mēnešiem mēs zaudējumu izjūtam ne tik asi.

Bet kā pārdzīvot pirmās dienas pēc tuva cilvēka nāves?

Neaizmirstiet par savām lietām

Jā, cilvēks ir aizgājis. Viņa zemes ceļojums ir beidzies, un viņš ir devies uz Garīgo pasauli ar karmisko ražu, ko viņš ir nopelnījis savas dzīves gados. Bet tava dzīve turpinās!

Šajā periodā ir svarīgi nenolaist rokas un turpināt risināt savus uzdevumus, neatlikt savas lietas uz vēlāku laiku. Tas palīdzēs tev apzināties, ka, lai arī kas notiktu, dzīve joprojām turpinās un saule no rīta joprojām uzlec.

Kamēr jūs nepārstājat eksistēt fiziski, jums ir jābūt daļai no šīs nebeidzamās kustības, kurā iesaistīti visi mūsu planētas iedzīvotāji. Ja mēs nolaidīsim rokas un noslēgsimies sevī un savās bēdās, šāda rīcība tikai pastiprinās sāpes un novedīs pie postošām sekām.

“Es ilgi nedzīvošu.” Dmitrijam Krasilovam bija nojautas par savu nāvi.

 

Lasi arī: Visi cilvēki mūsu dzīvē pilda noteiktu misiju – sešu nejaušu tikšanos veidi, kas ietekmējuši visu mūsu dzīvi

Lasi arī: Jūs izskatīsieties lēti un vecišķi: kādus tērpus pēc 50 gadu vecuma vislabāk nevalkāt

Dmitrijs Krasilovs kļuva slavens visā valstī pēc videoklipa LittleBig iznākšanas. Pēc tam viņš kļuva atpazīstams ar filmu un raidījumu uzņemšanu, prezentācijām, ballītēm. Taču talantīgā puiša dzīve pēkšņi pārtrūka.

Sestdienā Krasilovs apmeklēja Jaungada komēdijas pirmizrādi, bet 18. decembrī pulksten 17:45, kā ziņo telegram-kanāls Mash, dzīvoklī tika atrasts viņa ķermenis. Sākotnējais nāves cēlonis – sirdslēkme.

Lasi vēl: Saeima pieņem stingrus likumus, visiem suņu īpašniekiem Latvijā! Ņem vērā!

Tuvi draugi stāsta, ka Krasilovs nav pievērsis uzmanību sirds problēmām, kas radušās liekā svara dēļ. Tāpēc neatteica sev alkoholu un neievēroja diētas. Bet draugiem vienmēr teica vienu un to pašu frāzi.

“Es zinu, ka es ilgi nedzīvošu,” – stāsta viens no Krasilova draugiem.

Leave a Comment