“Eņģeļu zīmes palīdz mums sajust tiešu saikni!”; 5 eņģeļu zīmes, kuras nevar ignorēt

Eņģeļu zīmes palīdz mums sajust tiešu saikni, stiprina mūsu intuīciju un dod mums pārliecību virzīties uz priekšu. Ir diezgan daudz veidu, kā Eņģeļi mēģina mums kaut ko nodot, brīdināt vai atgādināt par kaut ko svarīgu.

Eņģeļi ir mūsu sargi un ceļveži. Tās ir dievišķas mīlestības un gaismas garīgās būtnes, kas sadarbojas ar cilvēci, lai palīdzētu mums šajā dzīvē. Sargeņģeļi ir unikāli katram cilvēkam. Katram no mums ir sava Eņģeļu komanda. Dažiem tas var būt viens eņģelis, citiem tas var būt vesels aktieru sastāvs.

Jūs vienmēr varat lūgt vairāk, ja jūtat vajadzību. Eņģeļi ciena tavu brīvo gribu un tiešā veidā neiejauksies tavā dzīvē, ja vien tu nelūgsi. Kad jūs jautāsiet, jūsu eņģeļi sazināsies ar jums, izmantojot jūsu intuitīvās jūtas un daudzus citus veidus.

Ja neesat pārliecināts par lēmumu, jūs vienmēr varat lūgt viņiem zīmi, lai apstiprinātu jūsu jūtas. Eņģeļu zīmes palīdz mums sajust tiešu saikni, stiprina mūsu intuīciju un dod mums pārliecību virzīties uz priekšu.

Eņģeļi arī visu laiku smalkos veidos mūs vada cauri zīmēm, it īpaši, ja viņi vēlas pievērst mūsu uzmanību. Jūsu Eņģeļi zina jūsu vēlmes, sapņus, jūsu trūkumus, stiprās un vājās puses, nākotni, pagātni un tagadni. Tavi eņģeļi pazīst īsto tevi.

Pateicoties šai unikālajai saiknei, kā arī viņu beznosacījumu mīlestības enerģijai, jūsu Eņģeļi jūs saprot ļoti dziļi un jēgpilni. Viņi zina, ko jūs patiešām vēlaties un kas jums patiešām ir vislabākais, un kā palīdzēt jums kaut ko izveidot. Jūsu eņģeļi sniedz jums padomus, iedvesmu un idejas, lai palīdzētu jums radīt un īstenot savus sapņus.

Tātad, tagad ir 5 zīmes no Eņģeļiem, kurās labāk ieklausīties un neignorēt.

1. Zvanīšana ausīs.

Zvana signāls (tonis un dažādība dažādiem cilvēkiem ir atšķirīgs) jūsu ausīs ir ļoti izplatīts veids, kā eņģeļi uzrunā mūs. 

Tas ir apliecinājums tam, ka tas, ko jūs sakāt vai domājat intensīvā zvana laikā, kad jūs pat varat sajust spiedienu ausī, ir kaut kas svarīgs. Šajā gadījumā jūsu Eņģeļi lūdz jūs pievērst uzmanību tam, ka ar savu intuīciju esat uz pareizā ceļa.

2. 11. numurs.

Cipari ir universāla valoda, un eņģeļi tos izmanto, lai sazinātos. Atkārtotās ciparu secības satur ziņojumu atkarībā no redzamā numura. 11 ir pamošanās. 

Lasi vēl: “Man pietrūkst tava banāna” – Oksana nejauši ieraudzīja īsziņu vīra telefonā un tad atklājās

Jūsu eņģeļi lūdz jūs garīgi “pamosties” un nonākt pie patiesības, par kuru jūs šaubāties, bet zināt, ka tā ir patiesība.

Turpini lasīt, kādas ir pārējās eņģeļu zīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment