“Eņģeļu zīmes palīdz mums sajust tiešu saikni!”; 5 eņģeļu zīmes, kuras nevar ignorēt

3. Spalvas.

Spalvas atrašana ir skaidra jūsu eņģeļa zīme, ka jums ir jātic. Pārliecība, ka viss būs labi un ka neesi viens. Šis ir atgādinājums lūgt saviem eņģeļiem palīdzību un vadību, nevis cīnīties ar problēmu vienatnē.

4. Vanagi.

Vanags ir intuīcijas simbols. Eņģeļi sūtīs vanagus kā zīmi sekot jūsu instinktiem, jo ​​jūsu intuīcija šobrīd ir pilnīgi pareiza. 

Pat ja jūsu skatījums var atšķirties no citiem. Vanags ir spēcīga zīme, lai neignorētu to, ko jūs zināt, tas ir brīdinājums, lai izvairītos no turpmākām problēmām.

5. Saules pinums.

Jūsu saules pinuma čakra vai enerģijas centrs (atrodas pāris collas virs vēdera) ir ļoti jutīgs pret enerģiju. Tāpēc jūsu intuīciju sauc arī par jūsu “zarnu instinktu”. Jūsu eņģeļi sūta sajūtas uz šo zonu, lai brīdinātu jūs, ja kaut kas nav īsti pareizi.

Tas var justies kā slikta dūša, sasprindzinājums, tauriņi un pat viegls diskomforts. Neignorējiet šīs sajūtas, pievērsiet uzmanību notiekošajam. Piemēram, ja jums ir slikta dūša katru reizi, kad atrodaties noteiktas personas tuvumā, tā ir zīme, ka kaut kas nav kārtībā, un jums ir jāapzinās un attiecīgi jārīkojas.

Lasi vēl: “Kā zināms, sievietes pirms un pēc laulībām uzvedas atšķirīgi..”; Labākās sievas starp zodiaka zīmēm

Šīs piecas zīmes ir svarīgi aspekti eņģeļu saziņā ar mums; jo vairāk mēs sekosim viņu zīmēm, jo ​​spēcīgākas kļūs mūsu pašu intuitīvās sajūtas. Mēs vienmēr varam vērsties pie saviem eņģeļiem, lai saņemtu papildu norādījumus par jebkuru notikumu. Tici man, Eņģeļi noteikti spēs mūs sasniegt tā vai citādi un mums vispieņemamākajā īstajā brīdī.

Leave a Comment