Eņģeļa noskūpstīti: Globa nosauca zvaigžņu zīmi, kuru sagaida mežonīgāko panākumu vilnis no 15. jūlija

Slavenā astroloģe Tamāra Globa dalījās ar savu tuvākās nākotnes prognozi un nosauca zvaigžņu zīmi, kuru no 15. jūlija gaida neticama veiksme un panākumi.

Pēc viņas teiktā, šī zīme būs burtiski eņģeļa noskūpstīta, apbalvojot ar savu labvēlību.

Tamāra Globa apgalvo, ka īstais zvaigžņu favorīts tuvākajās nedēļās ir Lauva. Šīs ugunīgās zīmes pārstāvjus gaida īsta slava visās dzīves sfērās. Lauvas burtiski peldēsies kosmosa pozitīvajā enerģijā.

Veiksme viņus pavadīs karjerā, biznesā, finansēs un personīgajā dzīvē. Visi centieni un projekti ir lemti panākumiem. Lauvas kā magnēts piesaistīs interesantus cilvēkus un izdevīgas iespējas.

Lai maksimāli izmantotu šo labvēlīgo periodu, astrologs iesaka Lauvām:

Nebaidies riskēt un izmēģināt ko jaunu. Tagad ir drosmīgu ideju un lēmumu laiks.

Esi atvērts komunikācijai un jaunām attiecībām. Liktenīgas tikšanās var notikt jebkurā brīdī.

Uzticies savai intuīcijai un iekšējai balsij. Tās norādīs pareizo virzienu.

 

Nepalaid garām iespēju parādīt savus talantus un līdera īpašības. Tagad Lauvas var spīdēt spožāk nekā jebkad agrāk.

Izbaudi mirkli un gūsti prieku no dzīves. Pozitīva attieksme ir panākumu atslēga.

Lasi vēl: Kuras ir atbilstošākās nedēļas dienas kapu apmeklējumam un kad to nav ieteicams darīt, lai netraucētu aizgājēju mieru

Arī mīlestības jomā Lauvas gaida īsta pasaka. Neprecētiem zīmes pārstāvjiem ir visas iespējas satikt savu otro pusīti. Un tie, kuri jau ir attiecībās, spēs tās pacelt jaunā uzticības un sapratnes līmenī. Galvenais – nevilcinieties izrādīt savas jūtas un runāt par vēlmēm.

Tamāra Globa uzsver, ka tik spēcīgs zvaigžņu izkārtojums ir ārkārtīgi rets. Tāpēc Lauvām vajadzētu novērtēt katru mirkli un izmantot visas iespējas, ko Visums viņiem sūta. Ja sekosiet speciālistes padomam, veiksme un laime būs garantēta.

 

Leave a Comment