Emocionāls ieraksts no Ukrainas par bērniņiem, kuri gāja bojā: ”Krievijas okupanti nogalina ukraiņu bērnus. Mammas nekad neredzēs vairs savus bērnus”

Ziņu aģentūra UKRAINE UA publicējusi aizkustinošu ierakstu un skarbo patiesību par bērniņiem, kuri gāja bojā dēļ krievu karavīriem. 

Lūk, ko viņi savā ierakstā rakata:

Krievijas okupanti nogalina ukraiņu bērnus. Apzināti un ciniski.

Varētu būt melnbalts persona, bērns un iekštelpās attēls

18 mēnešus veco Kirilu no Mariupoles viņa vecāki steidzami nogādāja slimnīcā. Viņu ievainoja apšaudes laikā, un ārsti neko nespēja vairs darīt.

Alise no Okhtyrkas. Viņai varēja palikt astoņi gadi. Tomēr viņa nomira bunkurā kopā ar savu vectēvu, kurš viņu sargāja.

Fotoattēlā varētu būt 1 persona un iekštelpās

Polina no Kijevas. Viņa nomira apšaudes laikā mūsu galvaspilsētas ielās kopā ar vecākiem un brāli. Viņas māsa ir kritiskā stāvoklī.

Lasi vēl: Krievija draud ar karu šīm valstīm: ”Šāda rīcība var tikt atzīta par šo valstu iesaistīšanos bruņotajā konfliktā”

Fotoattēlā varētu būt 3 cilvēki, cilvēki stāv, koks un ārā

Arsēnijs, 14 gadi. Šāviņa fragments trāpīja viņam galvā. Mediķi nespēja zēnam piekļūt klāt, jo notika aktīva apšaude. Viņš noasiņoja līdz nāvei.

Fotoattēlā varētu būt persona, bērns, stāv un ārā

Sofija, 6 gadi. Viņa kopā ar savu 1,5 gadus veco brāli, māti, vecmāmiņu un vectēvu tika nošauta līdz nāvei viņu automašīnā. Ģimene mēģināja pamest Nova Kahovku.

Ukrainā miruši jau vismaz 38 bērni. Un šis skaitlis varētu palielināt šo brīdi mūsu mierīgo pilsētu apšaudes dēļ!

Kad cilvēki Krievijā saka, ka viņu karaspēks nedara pāri civiliedzīvotājiem, parādiet viņiem šos attēlus! Parādiet viņiem šo bērnu sejas, kuriem pat netika dota iespēja izaugt.

Cik bērniem vēl jānomirst, lai pārliecinātu Krievijas karaspēku pārtraukt atlaišanu un atļaut humanitāros koridorus? Cik vēl daudziem ir jāasiņo un jānomirst badā, lai pasaule apturētu viņus no civilo transportlīdzekļu iznīcināšanas un brīvprātīgā darba misijām?

Mums šobrīd nepieciešami koridori karstākajās Ukrainas pilsētās! Tur pagrabos mirst simtiem bērnu bez pārtikas un medicīniskās palīdzības.

“Numurs, uz kuru mēģini zvanīt, šobrīd ir vai nu izslēgts, vai nav sasniedzams. Lūdzu, mēģiniet vēlreiz vēlāk. “Vēlāk var arī nepienākt. Krievijas karavīri apšauj ģimenes, kuras cenšas pamest ēkas. Viņi nogalina arī brīvprātīgos, kuri cenšas palīdzēt.

Lūk, ko Ukrainas pirmā lēdija jeb Ukrainas prezidenta sieva vēlas, lai jūs sadzirdat – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment