“Ekstrasensu cīņu” zvaigzne Merilina Kerro paziņojusi, ka savas spējas nodevusi trīsgadīgajai meitai, tomēr ir arī kas slikts šajā visā

Bijusī televīzijas realitātes šova dalībniece dalījās ar aizkustinošu savas meitas Selīnas Mari bildi. Merilina Kerro pastāstīja par meitenītes neparastajām iezīmēm.

34 gadus vecā projekta “Ekstrasensu cīņas” zvaigzne apliecināja, ka meitene seko viņas pēdās. Kerro atklāja, ka meita dara kaut ko savam vecumam neparastu.

Igauņu ragana iemūžināja foto ar Selīnu Mari, kad viņa atradās viesistabā. Mazā meitene rozā kleitā uz krēsla izlika taro kārtis. Slavenā meitenītes māte ir pārliecināta, ka šis akts daudz pastāsta par viņas raksturu. “Selīnai no manis ir tikusi dāvana”, sacīja Merilina.

Selīna Mari ir Merilinas meita ar norvēģu mūziķi Marku Aleksandru Hansenu. Ekstrasense izšķīrās ar meitas tēvu 2020. gadā. Bijušajiem mīļotājiem ir arī 4 gadus vecs dēls Kajuss. Kerro par māti kļuva trešo reizi 2022. gada aprīlī. Zvaigzne slēpj 11 mēnešus vecā zēna tēva identitāti.

Daudzbērnu māte savus dēlus un meitu cenšas pasargāt no sabiedrības uzmanības. Merilina pirmo reizi Selīnas Mari seju parādīja tikai pēc tam, kad meitenīte bija sešus mēnešus veca.

Lasi vēl: Nikolajs Baskovs atklājis Jurija Šatunova patieso, slēpto talantu, par kuru reti kurš zinājis

Gaišreģes fani atcerējās vienu no viņas pareģojumiem. Ekstrasensa Aleksandra Šepsa bijusī mīļotā pirms dažiem gadiem apgalvoja, ka viņai piedzims meitiņa ar ekstrasensa spējām. “Es atceros, kā tu teici, ka dzemdēsi meitu un viņa būs tāda pati kā tu”, “Oho! Mazā raganiņa”, “Zināšanu mantiniece”, – rakstīja interneta lietotāji.

Tomēr ekstrasense arī saprot, ka ar šo ”dāvanu” reizē nāk nasta un problēmas, ar kurām būs nepieciešams tikt galā.

 

Leave a Comment