Ekstrasenss nosauca piecas lietas jūsu mājā, kas ir nelaimi piesaistošas, piemēram, pulksteņus

Salauzti pulksteņi bija nākamie ekstrasensu sarakstā, jo tie nozīmē, ka laiks ir apstājies.

Inbaals paskaidroja, ka visi saplīsušie priekšmeti “traucē dabisko enerģijas plūsmu”, taču tie ir “nekas vairāk kā saplīsuši pulksteņi”, tāpēc ātri nomainiet tos.

“Apstādinātā laika simbolika tiek uzskatīta par progresu kavējošu un laika ritējumu traucējošu. Dažās kultūrās tiek uzskatīts, ka salauzts vai apstājies pulkstenis mājās nozīmē neveiksmi.

“Noņemiet nokaltušos augus un pūstos grieztos ziedus, tiklīdz tos pamanāt”

Saskaņā ar Inbaala teikto, nedzīvajiem augiem bieži neveicas un tie izraisa neveiksmi mājās, jo tie ir dzīvības pretstats.

Iesakot māju īpašniekiem izmest nokaltušos augus svaigu vietā, ekstrasenss sacīja: “Skats, ka beigts augs ir sarucis savā traukā, labākajā gadījumā ir skumjš.

“Šeit ir kaut kas, kas reiz bija dzīvs un ar mīlošu aprūpi varēja turpināt dzīvot. Tas simbolizē nolaidību un, iespējams, pat runā par auga īpašnieka emocionālajām grūtībām.

“Kad mēs cenšamies saglabāt savas mājas un dzīvi izaugsmes stāvoklī, mēs nevaram saglabāt to, kas ir apstājies augt. Noņemiet nokaltušos augus un pūstos grieztos ziedus, tiklīdz tos redzat.”

Visbeidzot, psihiskais eksperts norādīja, ka vecās slotas ir neveiksmes simbols, un tās nekad nevajadzētu ienest jaunā mājā.

Tas ir tikai gadījumā, ja vecā slota aizslauka visu slikto enerģiju, kas aizslaucīta iepriekšējā mājā.

Inbaals paskaidroja: “Jaunā slota ir tīra un spēcīga, simbolizē efektivitāti un pragmatismu. Vecā slota ir nolietota, tās saros iestrēguši netīrumi, kas simbolizē bezjēdzību un iznīcību. “Turēties pie slotas, kas ir pagājusi, nozīmē turēties pie pagātnes un atteikties virzīties uz priekšu gaišākas nākotnes virzienā.

Lasi vēl: “Ko tev atnesīs 2023. gada jūnijs?”: laimīgākās zodiaka zīmes mīlestībā un finansēs

“Atsevišķos gadījumos bailes no raganām ir rosinājušas cilvēkus baidīties no vecām slotām telpās. Pāreja uz jaunu slotu uzreiz paaugstina mājas enerģiju.

“Raganu lokā, slaucot pa perimetru ar slotu, vai raganas slota, ejot pulksteņrādītāja virzienā, nosaka ainu un attīra un attīra telpu.”

Leave a Comment