Eksperts atklāj, ka bojā gājušā bērniņa mātes Annas pazušanas vietā tika atrasts kāds priekšmets: ”Diemžēl nezinu vai mēs viņu dzīvu atradīsim”

Jau divas nedēļas notiek bezvēsts pazudušās Annas Jansones meklēšana, bet līdz šim rezultāti nav sasniegti. Bezvests.lv dibinātājs Aleksandrs Faminskis uzskata, ka Anna drīz tiks atrasta.

Brīvprātīgie no Bezvests.lv aktīvi iesaistījušies Annas meklēšanā, un Faminskis skaidro, ka meklēšana tiek koncentrēta uz vietu, kur atrasta automašīna ar mazās Annas meitas ķermeni. Tomēr šis rādiuss turpinot paplašināties, rezultāti pagaidām nav iegūti.

Faminskis norāda, ka, neskatoties uz to, ka meklēšanas process nav bijis bezjēdzīgs, negatīvais rezultāts ir arī rezultāts, norādot, ka Anna šobrīd šajā vietā nav.

Viņš akcentē, ka netic NLO un uzskata, ka turpināt meklēšanu vajadzētu mežā. Informāciju par turpmākajiem pasākumiem gaidām no policijas.

Lasi vēl: Šī Latvijas aptieka paziņo ļoti priecīgu vēsti iedzīvotājiem: ”Mēs samazinām cenu uz pusi”

Viņš norāda, ka pat ja cilvēks ir noslīcis purvā, ir iespējams atrast viņa ķermeni.

“Es uzskatu, ka, ja ķermenis ir purvā, tam vēl joprojām vajadzētu uzpeldēt. Protams, gadās situācijas, kad cilvēks noslīkst un netiek atrasts, bet šoreiz esmu pārliecināts, ka mēs viņu atradīsim!” stāsta A. Faminski.

 

Ko darīt, ja pazūd sev tuvs un mīļš cilvēks?

Ja radinieki izjūt bailes un uzskata, ka varētu būt noticis kaut kas negatīvs, A. Siņikovs uzsver, ka nav nepieciešams gaidīt un var ziņot nekavējoties. Nav konkrēta likuma, kas nosaka obligātu gaidīšanas laiku pirms pazudušas personas ziņošanas. Tomēr pieredze rāda, ka likumsargi ne vienmēr reaģē uzreiz.

Ķemeru gadījumā policija bija ātri reaģējusi, bet birokrātija nedaudz aizkavēja meklēšanas sākumu. A. Siņikovs uzsvēra, ka izmeklētāji, kas iesaistīti pašreizējā izmeklēšanā, ir kompetenti un darbojas saprotoši, bet ideālā gadījumā meklēšana vietā jāuzsāk pēc iespējas agrāk, maksimums – pēc diennakts. Parasti tas nenotiek, un “Bezvests.lv” uz vietas izbrauc trešajā vai ceturtajā dienā.

Leave a Comment