Dvīņiem jāatzīst kļūdas, Zivīm nevajag lieki “zīmēties”: horoskops 2023. gada 12. janvārim visām zodiaka zīmēm

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Astrologi iesaka Vēžiem šai dienai neko neplānot – neparedzēti apstākļi traucēs taviem plāniem. Ja jums šodien nav laika kaut ko darīt, neuztraucieties, jūs to izdarīsit rīt.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvas šodien izvirza pretenzijas nepazīstamiem cilvēkiem. Ignorējiet šos pretīgos vārdus. Galu galā tas ir citu cilvēku personīgo problēmu rezultāts.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Šodien Jaunavām labāk rīkoties pašām un nesākt nekādus jaunus projektus. Tie nedos vēlamo rezultātu. Labāk ir atgriezties pie lietām, kas kādreiz bija noliktas plauktos. Viņu laiks ir pienācis.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Astrologi iesaka Svariem koncentrēties uz darba procesu un izbaudīt to. Nedomājiet par to, kāds būs rezultāts, bet vienkārši dariet to, kas jums jādara, atbildīgi un profesionāli.

Lasi arī: Nekad nesaki bērnam šādus vārdus, ja nevēlies sabojāt viņa dzīvi

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem ir jāanalizē sava profesionālā darbība. Identificējiet savas kļūdas, lai tās neatkārtotu nākotnē. Izmantojiet šīs dienas iespējas, un to jums patiešām būs daudz.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekam šodien vajadzētu atcerēties bumeranga likumu. Jūsu attieksme pret citiem atgriezīsies ar atriebību. Tāpēc padzen no sevis dusmas un ļaunu gribu, bet esi sirsnīgs un cilvēcīgs.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem pašam jārūpējas par saviem fiziskajiem un morālajiem resursiem. Tāpat netērējiet savu laiku, bet parūpējieties par galvenajiem uzdevumiem. Pārvietojiet nelielus jautājumus uz citu dienu.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīram galvenais ir ticēt sev un saviem spēkiem un spējām. Neveiksmes cēlonis var būt zems pašvērtējums, tāpēc tici, ka vari visu un pat vairāk, un nepamani šķēršļus, virzies tikai uz priekšu, pretī jauniem apvāršņiem un uzvarām.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Šodien Zivīm labāk nemaz neiziet no sava biroja un nekrist acīs priekšniekam. Pretējā gadījumā jūs riskējat saņemt kritiku un papildu uzdevumus.

Leave a Comment