Dvīņi uzņemsies citu cilvēku pienākumus, bet Vēzis jāturas pie naudas – Dienas horoskops 6. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Dvīņi, lai uzņemtos citu cilvēku pienākumus, un Vēzis, lai turētu naudu: horoskops 6. aprīlim visām zodiaka zīmēm.

 

Šo sestdien, 2024. gada 6. aprīlī, zvaigznes vēsta par savu pozīciju un personīgo robežu aizsardzību. Saskaņā ar Andželas Perlas ieteikumiem tev jābūt gatavam “atvairīt uzbrukumus”.

Spogulis ekspertu detalizētāks horoskops palīdzēs tev tikt skaidrībā ar gaidāmās dienas niansēm.

Uguns stihijas zīmes

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auns šodien var būt aizskāris nervus, īpaši saistībā ar slēptām jūtām un apspiestām vēlmēm. Seksuālā pievilcība būs pastiprināta. Iespējams, ka jebkura tava rīcība prasīs ievērojamus enerģijas izdevumus vai lielus materiālos ieguldījumus.

Piemēram, tev nāksies kaut ko maksāt, lai piekļūtu vēlamajiem labumiem. Svarīgi var būt jautājumi, kas saistīti ar nodokļiem, aizdevumiem, finanšu pārvaldību un kopīpašumu. Finanšu lēmumi būs ļoti svarīgi, ņemot vērā gan to ietekmi uz jums, gan jūsu ietekmi uz citiem.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām palielinās vispārējā jutība pret negatīvu ietekmi. Var rasties akūta diskomforts par īslaicīgu vilšanos mīlestībā, materiālām grūtībām un sadzīves problēmām. Var atgriezties seni kompleksi un vēlme atriebties par pagātnes neveiksmēm.

Īpaši jutīgi var kļūt ģimenes vai mājokļa jautājumi. Ir svarīgi atcerēties, ka ne visu var nopirkt, dažkārt ir nepieciešami saprātīgi upuri. Centies izvairīties no pārspīlētām, apsēstām un demonstratīvām emocijām, kā arī pārmērīgas izšķērdības. Nevēlami var būt darījumi ar nekustamo īpašumu un riskanti finanšu darījumi.

Lasi arī: Nosaukts dārzenis, kas var palīdzēt ātri aizmigt pat pēc spēcīgas kafijas

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Šodien Strēlniekiem šķērslis var būt bailes un kompleksi, kas saistīti ar veselību, finansēm, intīmo dzīvi un ģimenes apstākļiem, kā arī bailes izpausties. Pieķeršanās sava darba rezultātiem var izraisīt asu reakciju uz kritiku un likt tev aizstāvēt savus sasniegumus.

Ja tev ir svarīga tava reputācija un karjeras izaugsme, centies neļaut pagātnei ietekmēt nākotnes panākumus un pārvarēt savas vājās puses. Svarīgus soļus vislabāk veikt slepenībā no apkārtējiem.

 

Zemes elementa zīmes

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vēršiem šodien jābūt modriem, lai aizsargātu savus resursus. Uz tavu amatu, teritoriju, naudu vai personīgajām tiesībām var būt ambiciozi pretendenti. Iespējami asi konflikti, kas saistīti ar iepriekšējiem pārkāpumiem vai greizsirdību no tuvinieku puses.

Nav izslēgtas arī domstarpības ar darījumu partneriem. Daudziem Vēršiem var rasties vēlme aizsargāt savu īpašumu un ieņemt aizsardzības pozīciju. Spēcīgas emocijas var traucēt objektīvi izvērtēt situāciju un pieņemt saprātīgus lēmumus. Esi piesardzīgs, izvēloties sabiedrotos vai sadarbības partnerus un parakstot līgumus.

 

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām šodien būs svarīgi pieturēties pie loģiskās domāšanas, neskatoties uz pastiprinātām emocijām un tieksmi pēc slēptā un aizliegtā. Nelielas problēmas var šķist daudz nopietnākas, nekā tās patiesībā ir, īpaši tavā vai citu iztēlē.

Esi uzmanīgs, lai neveiktu neatbildētas darbības. Sazinies ar tiem, kam ir līdzīgas emocijas, kopīgas atmiņas vai līdzīgi mērķi kā tev. Svarīgi, lai laulībā un partnerattiecībās valdītu dziļa uzticēšanās, lai izvairītos no iespējamiem pārspīlējumiem un vilšanās. Esi piesardzīgs attiecībā uz solījumiem, kurus nevarēsi izpildīt.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzim šodien vajadzētu paļauties uz savu intuīciju un pagātnes pieredzi. Tas palīdzēs viņiem izvairīties no lamatām un pieņemt pareizos lēmumus. Ir svarīgi kontrolēt savu rīcību un vēlmes, kā arī saglabāt mieru un klusēt par saviem nodomiem līdz īstajam brīdim. Tas var veicināt panākumus dažādās jomās, piemēram, personīgajā dzīvē, radošumā, bagātībā un atzinībā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment