Dvīņi uzņemsies citu cilvēku pienākumus, bet Vēzis jāturas pie naudas – Dienas horoskops 6. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Gaisa elementa zīmes

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņiem būs jāpieliek papildu pūles, lai saglabātu savu ierasto vieglumu un ātru domāšanu. Šodien notikumi risināsies lēnāk nekā parasti, tāpēc būs nepieciešama lielāka pacietība. Lai sasniegtu vēlamos rezultātus darbā vai citās lietās, tev būs pilnībā jāiegrimst mācībās. Esi gatavs iespējamām amata intrigām un straujam rutīnas lietu apjoma pieaugumam. Iespējams, tev uz laiku nāksies pārņemt kāda cita pienākumus. Tāpat ņemiet vērā, ka daži pakalpojumi var būt par dārgu. Ja jums atkārtojas kāda sena saslimšana, neatlieciet vizīti pie ārsta.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem ir svarīgi izvairīties no pārsteidzīgas rīcības un neuzķerties uz reklāmas trikiem. Šodien pastāv risks nepareizi novērtēt savu personīgo potenciālu vai citu cilvēku resursus. Pastāv tieksme pēc greznības un kārdinājuma, kas var novest pie pārmērīgas tērēšanas vai robežu pārsniegšanas. Pirms finanšu darījumu veikšanas noteikti analizē savas un citu cilvēku iespējas.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem šodien var pastiprināties negatīvas jūtas, piemēram, aizvainojums un atriebība. Var rasties vēlme pārspēt pretinieku vai parādīt savu pārākumu pār viņu. Esi uzmanīgs, lai nepadotos provokācijām un netērētu enerģiju un naudu lietām, kas tev nav vajadzīgas. Izvairies no strīdiem un konfliktiem, īpaši attiecībās ar partneri. Netiecies pēc uzkrītošas greznības vai citiem veiksmes atribūtiem, ja neesi tam gatavs.

 

Ūdens elementa zīmes

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēži var sagaidīt laimīgu dienu, kad viņu intuīcija strādā viņu labā. Vairumā gadījumu jūtas var izteikt bez vārdiem, jo starp tevi un tavu otro pusīti valdīs klusa saprašanās. Šis ir lielisks laiks, lai paplašinātu biznesa vai radošos projektus un īstenotu gaidāmās iniciatīvas. Tomēr, lai gūtu pilnīgus panākumus, ir svarīgi saprātīgi izturēties pret finanšu pusi un kontrolēt savas vēlmes. Izvairieties no pakļaušanās gan savām, gan citu kaprīzēm un palieciet pie zemes.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioni piedzīvos dienu ar augstu emociju intensitāti. To varētu izraisīt konkurences sāncensība, radoša iedvesma, mīlas raizes vai materiālās lietas. Nevar izslēgt vecu konfliktu saasināšanos, īpaši saistībā ar īpašuma sadali vai lomu pārdalīšanu partnerattiecībās. Šodienas notikumi prasīs gan emocionālu, gan fizisku piepūli un, iespējams, arī finansiālus ieguldījumus. Izvairies no konfliktiem, kas varētu ieilgt uz ilgu laiku.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivis var piesaistīt daudzu cilvēku uzmanību ar savu laipnību, taču esi modrs. Neļauj izmantot savu dāsnumu un vēlmi palīdzēt. Tevi var izmantot augstākstāvoši cilvēki, darba kolēģi vai ārzemnieki. Uzticieties savai intuīcijai un esiet dāsni tikai tad, kad jums ir enerģijas pārpalikums. Ja jūtat, ka jūsu “baterijas” izsīkst, labāk veltiet brīdi vientulībai, lai saglabātu savu enerģiju.

Leave a Comment