Drīz gaidāms pilnmēness 2022. gada septembrī: kas jādara, lai nepiesaistītu problēmas

Rudens sākumā Pilnmēness būs Zivju zīmē, un tas savu maksimālo formu sasniegs 10. septembrī plkst. 12:59.

Pilnmēness Zivju zīmē ir laiks, kad var aizdomāties par svarīgām lietām. Ir vērts paskatīties uz ierastajām situācijām no cita leņķa, ieteicams pārskatīt savas vērtības. Pirmajā plānā nostājās labākās cilvēces īpašības – labestība, žēlsirdība, pacietība. Šajā dienā var iegūt dvēseles harmoniju un pārtraukt senus konfliktus, var salīgt ar sev dārgiem cilvēkiem.

Tomēr vienlaikus ir vērts ieturēt piesardzību komunikācijā ar nepazīstamiem cilvēkiem, ieklausīties savās iekšējās sajūtās, jo intuīcija pateikts priekšā, ar kuriem cilvēkiem neuzsākt kādas attiecības.

Šajā dienā saasinās jūtas, kļūst grūtāk tikt galā ar emocijām. Pilnmēness Zivju zīmē var izsaukt ilgas, nostalģiju, skumjas un nožēlu par iespējām, kas palaistas garām. Nevajag no sevis atgaiņāt šīs domas, vajag vienkārši pārdzīvot šo dienu.

Pilnmēness 10. septembrī: ko var darīt

Pilnmēness dienā nepieciešamas sakoncentrēt uzmanību rutīnas darbam un tekošajiem pienākumiem. Novediet līdz galam iesākto lietu. Šī ir labvēlīga diena, lai risinātu sadzīves jautājumus. Nevajag uzņemties uzdevumus, kas prasa izteiktu akurātumu un uzmanību.

Veltiet vairāk laika radošām lietām. Šī ir enerģiski spēcīga diena, un jūs varat sevī atklāt jaunus talantus. Šo dienu var pavadīt ar savu otro pusīti. Parunājiet no sirds, bet neaizskariet jūtīgas tēmas.

Skaistumkopšanas procedūrās dodiet priekšroku barojošām un mitrinošām maskām, kas izgatavotas no dabīgiem produktiem, vai arī izmantojiet augu kompreses. Sāls kāju vannas mazinās tūsku un nogurumu. Par labu nāks arī tas, ja šajā dienā ievērosiet gavēni.

Lasi vēl: Nosauktās zodiaka zīmes septembrī sagaida piedzīvojumu pilns laiks, taču grūtības būs tik un tā

Pilnmēness 10. septembrī: ko nevar darīt

Pilnībā nepieciešams kontrolēt savas finanses. Cīnīties ar vēlmi tērēt naudu emociju iespaidā ir grūti, tomēr tas palīdzēs saglabāt budžetu neskartu.

Šajā dienā nevajag aiziet no darba un sākt kādas pārrunas ar priekšniecību. Tas nebeigsies jūsu labā.

Pilnmēness dienā ir vērts atteikties no braucieniem, un jāpagaida ar jaunu projektu uzsākšanu.

Nevajag aizdot vai aizņemties naudu.

Jāuzmanās strādājot dārzā vai pagalmā. Mēness enerģija var negatīvi atsaukties uz augu augšanu un attīstību.

Nedrīkst griezt vai krāsot matus, kā arī veikt manikīru un pedikīru.

Leave a Comment