Dižās Vangas pierakstos atrasts pareģojums uz 2024.gadu: ”Šis būs smags periods”

 

Vangai bija diezgan daudz atbalstītāju un sekotāju, kuri ticēja viņas spējām un pravietojumiem. Viņa kļuva par leģendu ne tikai Bulgārijā, bet arī citur pasaulē.

Cilvēki no dažādām valstīm ceļoja uz viņas māju Rupitē, lai saņemtu padomu, dzirdētu viņas pravietojumus un meklētu atbildes uz savām dzīves jautājumiem.

Vangas atbalstītāji bija gan privātpersonas, gan politiķi, kā arī cilvēki no dažādām sabiedrības klasēm un reliģiskām pārliecībām. Viņas pravietojumi un spējas ietvēra daudzas jomas, un daudzi cilvēki uzskatīja viņu par autoritatīvu avotu gan personīgās dzīves, gan pasaules notikumu jautājumos.

 

Tādējādi Vangas atbalstītāju loks bija diezgan plašs un ietvēra dažādas sociālās grupas un cilvēku intereses.

Lasi vēl: Žēl teikt, bet diemžēl šīs problēmas gaida jūsu zodiaka zīmi 2024. gada aprīlī

Jau agrāk minētas Vangas prognozes attiecībā uz 2024. gadu, kurā viņa paredz smagu ekonomisko krīzi, kas ietekmēs visu pasaules ekonomiku. Svarīgākie faktori šajā krīzē būs parādu pieaugums un ģeopolitisko spriedžu eskalācija.

Tomēr nav paredzēts, ka 2024. gads būs tikai laiks ekonomiskajai krīzei. Vanga arī paredz, ka šajā gadā notiks svarīgs solis cīņā pret neārstējamām s*i*īb*m. Viņa paredz, ka cilvēce atradīs līdzekli pret vēzi.

Ir vērts piezīmēt, ka pēdējo gadu laikā ir bijuši vērojami vismaz daži progresi šajā virzienā.

 

 

Leave a Comment