Dižā Zemes mutācija: astroloģe pastāstīja, ka martā mums visiem “jāpiesprādzējas” un jālido nākotnē!

Pati zodiaka zīme ir atbildīga par internetu, draudzību, nākotnes plāniem. Cilvēka ķermenī Ūdensvīrs pārvalda centrālo nervu sistēmu, kā arī neironu tīklus.

Tiek uzskatīts, ka pašlaik, mutācijas periodā, vissvarīgākā būs prasme strādāt tikai un vienīgi ar savu fantāzijas pasauli, koncentrēt domas uz nākotni, kurā vēlies nokļūt.

Nākamo 1000 gadu laikā (tik ilgi turpināsies Ūdensvīra laikmets) cilvēce pierādīs saikni starp domām un norisēm, kā arī iemācīsies pārvaldīt iespējamo notikumu variāciju.

Lielā Zemes mutācija ir diezgan daiļrunīgs termins, taču tas galvenokārt raksturo planētas un visa, kas to apdzīvo (no cilvēkiem līdz florai un faunai), vibrāciju izmaiņas.

Lasi vēl: “Vai tu zini, kāda ir tava personība?”; Ātrais tests, lai tu uzzinātu kāda ir tava personība

Viss var sākties ar dabas katastrofām un anomālijām, kas novedīs pie pilnīgas pasaules finanšu centru pārstrukturēšanas. Svarīgi ir saprast, ka planēta Zeme ir karmiski saistīta ar spēju dvēselēm iziet materialitāti, kas nozīmē, ka lielākās mutācijas būs saistītas ar attieksmi pret naudu, uzturu, veselību un ienākumiem.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Elena</cite>

    Pareizi tik tālu aizgāja kā viena daļa uzskata sevi par Dievu, zeme necietīs to ji cilvēku nav hormonijā, doma tikai par savu atsevišķu indivīdu labklājību… Ne tā būs jābūt visiem draudzīgiem, vienādiem, izpalīdzīgi,harmonijā!!!!!! NEKĀDI KARI UN CILVĒKU SADALĪŠANA!!! JĀ JŪS TO NESAPROTAST VĀI NE GRIBAT NOTIKS REVOLŪCIJA!!!
    ŪDENSVĪRS

Leave a Comment