Dilles nīkuļo un neaug jūsu dārzā: iemesls var būt daudz nopietnāks, nekā jūs nojaušat…

Foto – Pexels

Neapšaubāmi, ka katram tradicionālam, labi pazīstamam garšaugam piemīt arī maģiskās spējas. Kā izrādās, dilles, kas mierīgi aug jūsu dārzā, patiesībā spēj atvairīt ļaunus garus, sliktus nodomus, melnas burvestības un ar savu fantastisko aromātu neitralizēt arī negatīvo enerģiju, kas, iespējams, valda ap jūsu mājokli un pagalmu.

Tomēr dažreiz diļļu spēks nav pārāk spēcīgs, un bieži vien ir nepieciešams citu, spēcīgāku maģisko augu atbalsts. Tieši šajā īpašībā slēpjas iemesli, kāpēc dilles , iespējams, jūsu dārzā negrib mitināties.

Dažādi senseni ticējumi vēstī, ka dārznieks, kura dārzā dilles nevēlas augt, visticamāk, pastāvīgi ir saskāries ar negatīvo enerģiju: kāds viņu ir noskaudis, kāds uzlicis “ļaunu aci” un nelāgi noskaudis. Tātad, jāmeklē, kur tam visam “aug kājas”!

Lasi vēl: Sens ticējums sola – ja tevi “iezīmē” putns, tas ir uz veiksmi! Vai tā patiešām ir?

Dažkārt jutīgie zaļumi pārāk asi reaģē uz skaudīgajiem skatieniem, ko kaimiņi met uz jūsu dārzu. Tāpēc dilles tur vienkārši nevar normāli eksistēt, jo aug pastāvīgā greizsirdības atmosfērā…

Diļļu aromāts, kā izrādās, veiksmīgi spēj atmodināt mīlestības sajūtu pretējā dzimuma cilvēkos. Ja šis garšaugs jūsu dārzā nav iesakņojies, tad jums vajadzētu būt uzmanīgākiem pret saviem draugiem un paziņām. Iespējams, jūs apzināti vai neapzināti neesat pamanījis kāda attāla vai tuvāka drauga izrādītās simpātijas, kas izraisīja viņā dusmas un aizvainojumu.

Foto – Pexels

Bet, ja jūs tikai sapņos redzat, ka dilles jūsu dārzā negrib augt, tas nozīmē, ka realitātē jums trūkst pārsteigumu, un dzīve ir pārvērtusies par garlaicīgu, rutīnas piepildītu ikdienu. Ir jāpacenšas no šī “cauruma” tikt ārā!

Leave a Comment