Diena kurā vajadzētu “iespringt”; Pāvela Globas dienas horoskops 27. janvārim

Šo sestdien, 2024. gada 27. janvārī, lielākā daļa zodiaka zīmju var sagaidīt patīkamas ziņas, apgalvo pazīstamais astrologs Pāvels Globa.

Šis ir labvēlīgs laiks svarīgu uzdevumu risināšanai, jaunu lietu uzsākšanai un projektu uzsākšanai. Spogulis žurnālisti veica pētījumu, lai noskaidrotu, kādi pārsteigumi šajā dienā gaida katru zodiaka apļa pārstāvi.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auns šajā dienā piedzīvos brīnišķīgu noskaņojumu. Viņi tiek mudināti pievērst vairāk uzmanības saviem mīļajiem un izmantot brīvo laiku sevis pilnveidošanai.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vērsim ieteicams nodarboties ar sportu. Pavadiet vakaru saskaņā ar savām vēlmēm, palutiniet sevi ar patīkamiem mirkļiem.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņi var sagaidīt patīkamus jaunumus, visticamāk, saistītus ar finansēm. Šis ir ideāls laiks, lai gūtu papildu ienākumus.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēži parādīs savu centību un neatlaidību. Vakarā viņi var justies lepni par saviem sasniegumiem un atpūsties, darot ko tādu, kas sagādā prieku un iedvesmu.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvas šajā dienā jutīsies iedvesmoti. Viņi viegli tiks galā ar jebkuru, pat visgrūtāko uzdevumu. Viņi var drosmīgi sākt īstenot savus ambiciozos plānus un idejas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment