Diemžēl šīs zodiaka zīmes marta beigās piedzīvos neveiksmes uzliesmojumus, kas viņus sagraus

Vērsis

Centieties savus plānus turēt noslēpumā, lai nevienam nebūtu iespējas tos izjaukt. Un, ja tas notiks, esi gatavs, ka skaudīgi cilvēki tev smagi uzbruks. Tie var būt tie cilvēki, no kuriem jūs to pat negaidījāt.

Vērsim Būtu jāuzmanās no kāda cilvēka savā tuvākajā lokā. Visticamāk, tavā ģimenē ir cilvēks, kurš uz tevi skatās ar naidu. Runa nav par tevi, bet gan par to, ka viņš vēlas būt tāds kā tu, bet viņam tas neizdodas.

Rezultātā jūs varat iekulties nopietnā skandālā, kas nebeigsies pārāk patīkami. Centieties kontrolēt savas emocijas un vienkārši pasmaidiet, tad ir iespēja, ka jūs pārspēsiet nelabvēli.

 

Horoskops norāda, ka Jaunmēness  ietekmē šie zodiaka pārstāvji koncentrēs savu enerģiju radošu risinājumu meklēšanai. Pārņemts ar iespēju enerģiju, katrās pārmaiņās saskatot personīgās un profesionālās izaugsmes iespējas.

Viņu gatavība pieņemt izaicinājumus un vēlme pēc pašattīstības būs galvenie faktori, lai sasniegtu jaunas virsotnes. Jūs ātri tiksiet ārā no neveiksmju bedres.

Lasi vēl: 69 gadu vecumā 1.martā aizsaulē devās mākslinieks, kurš savu sirdi un dvēseli bija gatavs ieguldīt savā darbā

 

Zivis

Dzīvē negaidīta nodevība var būt grūts pārbaudījums. Tomēr, uzskatot to par mācību, mēs atveram acis uz realitāti un padziļinām izpratni par sevi un apkārtējiem.

Uzskatot notikušo par iespēju labāk izprast sevi un citus, mēs varēsim ātri nomaksāt savus visilgāk pastāvējušos parādus. Jums viss izdosies.

Šis periods koncentrē Zivju uzmanību uz slēptiem motīviem un slepenām darbībām, kas paceļas virspusē. Iejaucoties komunikācijā ar citiem, Zivis pievērsīs uzmanību aizdomīgām pazīmēm un iemācīsies stiprināt savu psiholoģisko aizsardzību.

 

Leave a Comment