Degvielas uzpildes stacija ”Virši-A” paziņo patīkamus jaunumus visiem Latvijas šoferīšiem!

Degvielas uzpildes stacija ”Virši-A” paziņo patīkamus jaunumus visiem Latvijas šoferīšiem! Lieliskas ziņas visiem autovadītājiem! 

AS “Virši-A” ir Latvijas uzņēmums, kas pārrauga Viršu degvielas uzpildes staciju darbības tīklu. 1995. gadā dibinātā uzņēmuma galvenā mītne atrodas Aizkrauklē.

2022. gada jūnijā tas ir viens no vadošajiem degvielas mazumtirgotājiem Latvijā ar iespaidīgām 68 degvielas uzpildes stacijām. Izceļoties ar ekskluzīvu saspiestās dabasgāzes degvielas (SDG) uzpildes staciju nodrošinājumu, “Virši-A” šajā piedāvājumā Latvijas tirgū ir nepārspējams.

AS “Virši-A” akcijas tiek publiski tirgotas Nasdaq Riga biržas First North alternatīvajā tirgū.

 

2019. gada pavasarī “Virši-A” atklāja jaunu logotipu un ieviesa tā vizuālās identitātes izmaiņas. 2019. gada 16. maijā Jēkabpilī tika atklāta pirmā saspiestās dabasgāzes (SDG) uzpildes iekārta Latvijā.

Galvenais ieguvējs no šīs stacijas ir Jēkabpils autobusu parks, kas bija iegādājies autobusus, kas darbojas ar saspiestu dabasgāzi. Pēc tam 2020.gada 29.janvārī tika izveidota vēl viena CNG stacija Lubānas ielā Rīgā, tai 8.jūlijā sekoja viena Babītes pagastā, bet 24.novembrī ceturtā CNG stacija Rēzeknē.

Pavisam nesen ”Virši-A” paziņoja par patīkamām izmaiņām, kuras noteikti iepriecinās ikkatru autovadītāju Latvijā. 

 

Turpinājumu lasiet tālāk

Leave a Comment