Degvielas tirgotāju asociācija pavēsta ļoti sliktus jaunumus visiem Latvijas autovadītājiem

Degvielas tirgotāju asociācija pavēsta ļoti sliktus jaunumus visiem Latvijas autovadītājiem. Diemžēl daudzi šoferīši šo izlasot skumjās vien nopūšas.. 

Latvijā degvielas uzpildes stacijas parasti ir sabiedriskās norakstītas teritorijās, kur automašīnu īpašnieki var uzpildīt degvielu savos transportlīdzekļos.

Šīs stacijas parasti piedāvā dažādu veidu degvielu, tostarp benzīnu, dīzeļdegvielu un dažreiz arī alternatīvās degvielas, piemēram, biodegvielu vai elektrību.

Uzpildes stacijās ir pieejami arī papildu pakalpojumi, piemēram, automašīnu mazgātava, riepu piepumpēšana vai mazgāšana, un dažreiz arī mazs veikals ar uzkodām un dzērieniem.

Šīs stacijas parasti pārvalda dažādi uzņēmumi, kuriem ir licences un atļaujas nodrošināt degvielas pārdošanu un automašīnu apkalpošanu.

 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

 

Lasi vēl: Tas sāksies 18. aprīlī un būs divas nedēļas pēc kārtas: sinoptiķi sniedza negaidītu prognozi

Degvielas cena Latvijā var mainīties atkarībā no dažādiem faktoriem, piemēram, pasaules naftas cenu svārstībām, valūtas maiņas kurss, nodokļu politika, konkurence tirgū un citiem faktoriem.

Kopumā Latvijā degvielas cena bieži vien ir salīdzinoši zemāka nekā dažādās Rietumeiropas valstīs, bet augstāka nekā dažās Austrumeiropas valstīs.

Degvielas tirgotāju asociācija pavēsta ļoti sliktus jaunumus visiem Latvijas autovadītājiem- kas gaidāms jau drīzumā? Lasiet tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment