Dāvināšanas maģija. Kuras dāvanas noteikti iepriecinās, ar kurām jāuzmanās

Izvēlēties dāvanu vienmēr bijis grūts uzdevums. Pirmkārt, jāiekļaujas savas rocības iespējās, otrkārt, kā lai zina, ka izraudzītā lieta tās saņēmējam paiesi patiks, un, treškārt, nedrīkst aizmirst, ka visu, kas ienāk prātā un kas dāvanas saņēmējam patiesi būtu vajadzīgs, nedrīkst dāvināt. Dažādi ticējumi šajā ziņā pastāv jau kopš senseniem laikiem.

Visos laikos bijuši vērīgi, analizēt spējīgi cilvēki, kas ievēroja dažādu ikdienišķu notikumu cēloņu un seku sakarību, un, ja tā noturīgi atkārtojās, iekļāva šo mijiedarbību dzīves pieredzes krātuvē. Tieši tāpēc ļoti daudzi ticējumi dažādām tautām sakrīt. Piemēram, par izbērtu sāli vēl šobaltdien pie mums saka – būs ķilda. Gluži to pašu savulaik teikuši arī senie romieši. Starp citu, arī viņi, tāpat kā mēs, novēlēja veselību tam, kurš bija nošķaudījies, un ticēja: ja ausī zvana – būs lietus.

Daudzi ticējumi saistīti ar konkrētām lietām, precīzāk, to iedarbību uz cilvēku un viņa uzvedību. Agrāk to skaidroja ar šajos priekšmetos apslēpto maģisko spēku, bet mūsdienu bioenerģētiķu izteikumi ir precīzāki: runa ir par enerģētisko lādiņu un tam atbilstīgo starojumu, kas piemīt visiem materiāliem objektiem. Šim starojumam var būt gan pozitīva, gan negatīva iedarbība uz cilvēka biolauku un tātad – arī viņa uzvedību.

Ikdienā mēs to reti kad ņemam vērā, mums vienkārši nav laika domāt par tādiem, kā mums šķiet, sīkumiem. Taču ir reizes, kad vispirms padomāt un tikai pēc tam darīt, ir patiesi svarīgi. Runa ir par dāvanām: tām, kuras pasniedzam un kuras saņemam. Izvēloties kādu lietu dāvanai, vairākums cilvēku vēlas, lai tā saņēmējam patiktu un būtu noderīga. Būtībā tas, protams, ir pareizi, taču noteikti ņemami vērā arī daži nosacījumi, kas saistīti ar to vai citu priekšmetu maģiskajām (jeb bioenerģētiskajām) īpašībām.

Lai lasītu rakstu tālāk, šķiriet nākamo lapu!

Leave a Comment