Daudzu zvaigžņu eksperte Volodina nosauc 3 zīmes pārstāvjus, kuru dzīve būs veiksmes piesātināta atlikušo 2024. gadu

Skorpions

2024. gada otrā puse Skorpioniem personīgās dzīves ziņā būs mērena un mierīga.

Šīs zvaigžņu zīmes pārstāvjiem būs iespēja pacelt attiecības jaunā līmenī, un visas šīs pārmaiņas būs labvēlīgas un notiks maigi un mierīgi. Pavērsies iespējas iegūt jaunu darbu, taču ieteicams nepievērst uzmanību intrigām un tenkām.

Daži Skorpioni varēs iegādāties dzīvokli, paņemt hipotēku vai vienkārši pārcelties uz plašākām un ērtākām telpām. Tomēr vecāki un bērni var būt neapmierināti.

Ieteicams izrādīt uzmanību saviem mīļajiem un darīt to, ko vēlaties. Pēc ekspertu domām, veiksme uzsmaidīs trīs zvaigznāju pārstāvjiem.

2024. gada augusts Merkura retrogrādā iespaidā būs dziļas pašsajūtas un dzīves ceļu pārdomāšanas brīdis. Šis ir laiks, kad viņi var pārskatīt savus ilgtermiņa mērķus un atrast jaunus, efektīvākus veidus, kā tos sasniegt. Var rasties interese par veciem projektiem vai idejām, kas iepriekš šķita nerealizējamas.

Tiem kurus pārvalda Merkurs, šis periods var būt īpaši nozīmīgs. Dzīvsudrabs retrogrāds sniegs viņiem iespēju uzlabot komunikācijas prasmes un pārskatīt attiecības ar citiem. Šis ir labvēlīgs laiks veco saišu atjaunošanai un ieilgušo konfliktu risināšanai.

Tomēr citi var sajust spēcīgo Merkura retrogrādo ietekmi izglītības un pasaules redzējuma paplašināšanas jomās. Šis periods var pavērt jaunas iespējas mācīties, iespējams, ietverot atgriešanos pie iepriekš atliktajiem plāniem iegūt izglītību vai apgūt svešvalodas.

Lasi vēl: 21.jūlijā ir gaidāms spēcīgākais pilnmēness: senči ticēja, ka šajā dienā ir noteikti jāizvairās no šīm darbībām!

Ieteikumi

Visām zvaigžņu zīmēm Merkura retrogrāda laikā 2024. gada augustā ir svarīgi:

Esiet piesardzīgs ar jauniem sākumiem un lieliem lēmumiem

Kritiski novērtējiet vieglas veiksmes solījumus un apšaubāmus piedāvājumus

Izmantojiet šo laiku pašpārbaudei un savu mērķu pārdomāšanai

Esiet gatavs iespējamām kavēšanās un pārpratumiem komunikācijā

Parādiet pacietību un elastību, risinot radušās problēmas

Atcerieties, ka Merkura retrogrāds ir ne tikai pārbaudījumu laiks, bet arī personīgās izaugsmes un dzīves prioritāšu pārvērtēšanas iespēju periods. Izmantojiet šo laiku saprātīgi, un tas ienesīs pozitīvas pārmaiņas jūsu dzīvē.

 

Leave a Comment