Cūciskā rīcība nepaliks bez sekām – zināms, kas notiks ar sievieti, kura izmētāja Ukrainas karodziņus un rupji apsaukājās

Viens no apspriestākajiem video šonedēļ bija kādas krievu sievietes konflikts ar ukraiņu meiteni Stokholmā. Meitene sievieti pieķēra apskādējot Ukrainas karodziņus. Vecākā gadu gājuma kundze ļoti rupjā veidā nolamāja ukraiņu meiteni, bet tagad noskaidrojies, ka rīcība nav palikusi bez sekām…

Viņa izrādījās krieviete no Sanktpēterburgas – Jevgēnija Karlsone, viņas pirmslaulības uzvārds ir Denisova.

Konflikts ar šo sievieti notika 26.aprīlī Stokholmas pilsētā netālu no Krievijas vēstniecības Zviedrijā. Kāda vecāka gadagājuma sieviete noplēsa un nometa zemē Ukrainas simboliku. Pie viņas pienāca ukrainiete vārdā Olga Kadja. Viņa uzdeva jautājumu: “Kāpēc jūs izmētājat Ukrainas simbolus?”.

Lasi vēl: ”Viņiem veiksme sēdēs uz pleca” Tamāra Globa sola šīm zodiaka zīmēm MAIJĀ īpašus veiksmes starus

Atbildot uz to, dusmīgā sieviete Olgu apvainojusi ar dažādiem vārdiem, visos iespējamos veidos cenšoties pazemot un aizskart viņas cieņu (Video ar konfliktu un teikto rakstā zemāk)!

Olga notikušo nofilmēja kamerā. Viņa ievietoja video tiešsaistē un ieraksta parakstu šādi:

“Es vēlos, lai visi zinātu, ka cilvēki ar līdzīgām vērtībām dzīvo demokrātiskās valstīs.”

Turklāt Olga vērsās policijā.

Izrādījās, ka Eugenia Karlsson strādā par skolotāju Lernijas skolā. Viņa dzimusi Sanktpēterburgā, bet deviņdesmitajos gados aizbraukusi uz Stokholmu.

Savos sociālajos tīklos sieviete šo pilsētu raksturoja šādi:

“Slidens, tumšs un auksts. Es nekad neesmu mīlējusi šo pilsētu un joprojām nemīlu to, bet es zinu, ka es nekad no šejienes prom nebraukšu.

Video materiālu skaties nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment