CITRO sniedz iespēju palielināt ikmēneša ieņēmumus vesela gada garumā

Jau trešo gadu pēc kārtas norisināsies Latvijas vietējo uzņēmumu apvienības “Latvian Retail Management” veikalu tīklu “CITRO” un “ELDO” organizētā “Lielā ģimenes loterija”, kurā ikvienam veikalu tīkla pircējam ir iespēja laimēt papildu ikmēneša finanšu ieņēmumus vesela gada garumā.

Šī gada kopējais balvu fonds ir ap 23 000 eiro – to veido 15 naudas laimesti 1200 eiro apmērā, kas regulārā ikmēneša maksājumā tiks izmaksāti vesela gada garumā, kā arī iknedēļas laimesti – Samsung Galaxy A22 5G viedtālruņi un “CITRO” tīkla dāvanu kartes.

“Arī šogad turpinām “Lielo ģimenes loteriju”, kur ikvienam ir iespēja iegūt papildus ikmēneša finanšu līdzekļus savam ģimenes budžetam vesela gada garumā. Balstoties uz iepriekšējo gadu pieredzi, redzam, ka tieši regulāri papildus finanšu ieņēmumi, ir īpaši noderīgi ģimenēm ikmēneša budžeta plānošanā un dažādu izmaksu segšanai. Mums kā ģimenei draudzīgam uzņēmuma, atbalsts novadniekiem ir ļoti būtisks, it īpaši šobrīd, kad novērojams straujš cenu kāpums visās jomās un papildus finanšu ieņēmumi var būt ļoti noderīgi. Esmu pārliecināts, ka radot šādu iespēju, mēs varam sniegt atbalstu mūsu pircējiem un viņu ģimenēm gan ikdienā, gan sapņu piepildīšanai,” norāda Imants Kelmers, “CITRO” un “ELDO” zīmolu pārstāvis, “Latvian Retail Management” valdes priekšsēdētājs.

Uzņēmumu apvienības “Latvian Retail Management” organizētā “Lielā ģimenes loterija” norisināsies no 2022.gada 15.septembra līdz 9.novembrim visās “CITRO” un “ELDO” tirdzniecības vietās, kā arī interneta veikalā www.citro.lv.

Lai piedalītos loterijā un balvu izlozē, ir jāveic pirkums 10 EUR vērtībā, pirkumā iekļaujot vismaz vienu loterijas akcijas preci, kas veikalu plauktos tiks īpaši atzīmētas ar loterijas norādēm. Pirkuma čeks jāreģistrē izlozei www.citro.lv.

Kopējais naudas balvu fonds ir ap 23 000 EUR, ko veido 15 naudas balvas 1200 EUR apmērā, kas laimētājam tiek izmaksāts regulāros 12 mēneša maksājumos 100,00 EUR apmērā vesela gada garumā. Kampaņas periodā tiks izlozētas arī iknedēļas balvas – 16 Samsung Galaxy A22 5G viedtālruņi un 80 “CITRO” tīkla dāvanu kartes 10 EUR vērtībā. Loterijas atļaujas Nr. 7407.

Vairāk par “Lielo ģimenes loteriju” skatīt www.citro.lv.

Mazumtirdzniecības tīkla “CITRO” zīmols pieder Latvijas uzņēmumu apvienībai SIA “Latvian Retail Management”. To veido vietējā kapitāla mazumtirdzniecības uzņēmumu tīkli AS “Diāna”, SIA “Gabriēla”, SIA “LEKON” un SIA “AA&CO”. Uzņēmumu apvienība pārstāv “CITRO” un “ELDO” zīmola veikalu tīklu ap 90 tirdzniecības vietām visā Latvijā.

SIA “Latvian Retail Management” nodrošina vienotu kopējā tīkla sortimentu, organizējot loģistikas sistēmu un ietverot individuāla piedāvājuma veidošanu katra sadarbības partnera tirdzniecības vietās atbilstoši reģiona tradīcijām un vietējo ražotāju piedāvājumam.

Leave a Comment