Cilvēki šausminās par jauniem kadriem, kuros Alla Pugačova uz jahtas redzama bez pieliktā matu šinjona

“Forši nosvinēju “Pirmo pavasara svētdienu”! Paldies visiem par ziediem, par apsveikumiem un ikdienas prieku no maniem uzticamajiem faniem, mēs dzīvojam tālāk! Neuztraucieties par mani!” – rakstīja zvaigzne.

Tīkla lietotāji bija pārsteigti, ieraugot mākslinieci. Daudzi pamanīja, ka viņai nebija ierastā matu sakārtojuma. Primadonna parādīja savus īstos matus. Viņa atzina, ka pēc brauciena uz Čer**biļu tie palikuši ne tik daudz.

“Interesanti, kā tu izskaties bez filtriem? Cik maldinoša ir visa šī jūsu izliktā jautrība,” rakstīja interneta lietotājs gg.0213. “Cilvēki, kas tas ir?” – jautāja kāds komentētājs.

“Viņa ir veca dāma, un fotošops nepalīdz,” rakstīja kāds komentētājs. “Viņa atkal čīkst,” atzīmēja vēl kāds cits. “Un laime ir viltota…. tās vienkārši nav!

Lasi vēl: 7 dienas un 7 naktis vilki aplenca būdu, nevienu nelaida ārā. Kad pie viņiem iznāca maza meitenīte, notika neticamais

2023, gadā Pugačova ar vīru un bērniem pārcēlās uz dzīvi Izraēlā, kas izraisīja plašu mediju uzmanību Kri*vi*ā. Tomēr daudzi viņas izvēli atbalstīja un teica, ka viņa pareizi rīkojās.

Mammai jau pāri 70, tāpēc nolēmu viņu ņemt pie sevis. Bet es arvien nespēju aptvērt to, ko viņa sastrādāja mūsu mājā…

Zīmīgi, ka blakus Pugačovai ballītē nebija viņas vīrs Maksims Galkins. Viņš bija devies ekskursijā. Komiķis 4. martā deva ziņu no Viļņas. Fani bija pārsteigti, ka laulātie tik daudz laika pavada atsevišķi.

Lasi vēl: Latviešu modes māksliniece Šeila Vanaga negaidīti nāk klajā ar skaļu paziņojumu

Viņas muzikālais stils ir daudzpusīgs, ietverot popmūziku, folkmūziku, šansonu un citas tendences. Atgādinām, ka Alla Borisovna 15. aprīlī svinēs savu 75. dzimšanas dienu. Līdz šim viņa nav paziņojusi, vai rīkos koncertu.

Taču, visticamāk, māksliniece rīkos ballīti, lai izklaidētos kopā ar draugiem. Viņa uztur kontaktus gan ar tiem, kas pametuši Krieviju, gan ar tiem, kas joprojām dzīvo turpat.

 

Leave a Comment