Cienījamā vecumā aizsaulē devusies leģendāra aktrise; vairāk nekā 40 gadus ilga karjera uz skatuves

Cienījamā vecumā aizsaulē devusies leģendāra aktrise. Vairāk nekā 40 gadus ilga karjera uz skatuves. Diemžēl šis zaudējums ir ļoti smags ikvienam. 

 

Caur sapņiem aizgājēji atvadās, lūdz palīdzību, dod padomu, sniedz palīdzību, brīdina.

Aizgājējs var nākt sapņos dažādos tēlos, dažādās interpretācijās. Taču jāatzīmē, ka pie mums var nākt tikai tās Dvēseles, kuras ir iestrēgušas astrālajā plānā un nav aizgājušas uz Dvēseļu namu, kur tām jāpavada laiks pirms atdzimšanas.

Visbiežāk tuvinieku Dvēseles kādu laiku uzrauga dzīvos. Un tikai pēc tam, kad ir pārliecinājušās, ka tās ir pārdzīvojušas zaudējuma sāpes, nostājusies uz kājām un iemācījušās dzīvot bez tām, tās dodas uz savu atdzimšanu.

Lasi vēl: Ekstrasense Džūlija Vanga nosauc laimīgos : 4 Zīmes, kurām Janvāris būs Pavisam labvēlīgs

Kāpēc mirušā dvēsele nāk pie viena no tuviniekiem, nevis pie visiem? Dvēsele nāk pie tā, pie kura tā var nonākt. Pārējie radinieki, būdami stresā no tuvinieka zaudējuma, nedzirdēs, ko dvēsele vēlas viņiem nodot.

Tāpēc, ja mirušais cilvēks nāk pie jums sapnī, pajautājiet viņam, ko un kam viņš vēlas nodot? Kāpēc viņš ir atnācis? Un, ja sapnī mirušais izteiks kādu lūgumu, tad tas ir jāizpilda.

Visbiežāk mirušie nāk, lai paziņotu tuviniekiem, ka ar viņiem viss ir kārtībā, ka nav vērts daudz ciest un raudāt, jo no zemes asarām viņiem tur ir mitrs. Vai arī viņi kaut ko lūdz. Šādus lūgumus nevar ignorēt.

 

90 gadu vecumā mirusi Disney filmas “Koko” aktrise Ana Ofēlija Murgija

Meksikāņu aktrise Ana Ofēlija Murgija, kura ierunāja vecvecmāmiņas Koko lomu ar Oskaru apbalvotajā Disney Pixar animācijas filmā “Koko”, aizgājusi mūžībā 90 gadu vecumā.

Viņai bija galvenā loma filmā par meksikāņu zēnu, kurš dodas uz M.i..r.u.š..o zemi, atklājot ģimenes noslēpumus un mēģinot kļūt par mūziķi.

Filmā ir uzsvērta Mirušo diena un cildināta Meksikas kultūra.

 

Nacionālais tēlotājmākslas un literatūras institūts paziņoja, ka viņas karjera bija “ļoti nozīmīga Meksikas skatuves mākslai”.

Viens no neaizmirstamākajiem filmas “Koko” mirkļiem bija aina, kurā vecvecmamma Koko un viņas mazmazbērns Migels kopā dzied “Atceries mani” (Remember Me).

Viņš dzied: “Jo, pat ja esmu tālu, es tevi turu savā sirdī,” un viņa pievienojas, lai dziedātu: “Kamēr tu atkal būsi manās rokās… Atceries mani.”

Filmas darbība norisinās mirušo dienas festivāla laikā, kas katru gadu notiek Latīņamerikas valstīs, tostarp Meksikā, pieminot dzīvības un nāves ciklu.

 

Tiek rīkoti lieli gājieni, un cilvēki nereti nokrāso sejas, lai izskatītos kā galvaskausi, pieminot draugus un ģimenes locekļus, kuri ir miruši un aizgājuši aizsaulē.

“Ar dziļām skumjām izsakām nožēlu par vadošās aktrises Anas Ofēlijas Murgijas, kura bija Meksikas Nacionālā teātra kompānijas stabilā aktieru sastāva daļa un kuras mākslinieciskā karjera bija būtiska Meksikas skatuves mākslai, nāvi,” piebilda Nacionālais tēlotājmākslas un literatūras institūts.

Lasi vēl: Aleksandrs Šeps atklāj, zodiaka zīmes, kuras 2024. gadā apbalvos Augstākie spēki ar savu varenību

Lasi vēl: Ekstrasense Džūlija Vanga nosauc laimīgos : 4 Zīmes, kurām Janvāris būs Pavisam labvēlīgs

Murgija dzimusi Meksikā 1933. gadā un 2011. gadā saņēma īpašu balvu par mūža ieguldījumu “Zelta Ariel” ceremonijā, kurā tika apbalvoti labākie Meksikas kinoindustrijas pārstāvji.

Viņa šo balvu par vairāk nekā 40 gadus ilgu karjeru uz skatuves, kino un televīzijā dalīja ar režisoru un scenāristu Horhi Fonsu.

 

Leave a Comment