Cienījama mākslinieka un televīzijas šova vadītāja veselības stāvoklis spēcīgi pasliktinājies: ”Viņš sāka zaudēt dzirdi”

Raidījuma “Cilvēka liktenis” 29. decembra izdevuma skatītāji sūdzējās, ka raidījuma vadītājam bijis grūti formulēt jautājumus. Intervijas laikā ar dziedātāju Alekseju Gļizinu Boriss stostās, čukst, ar grūtībām atrod vārdus, raustās mutes kaktiņi un acis, dīvaini žestikulē.

Tagad, kā liecina šovmeņa vide, viņš gandrīz neko nedzird, tāpēc filmēšanas laikā ir spiests izmantot speciālu programmu nedzirdīgajiem.

“Man ir problēmas pēc nesen veiktās dzirdes nerva operācijas. Viss ir grūtāk – jebkurš darbs un komunikācija ar cilvēkiem, un tas man ir galvenais. Viss ir jāatjauno, un ceru, ka nopietnākais ārstēšanas posms ir beidzies. ,” vīrietis dalījās 2022. gada vasarā.

Lasi vēl: Ir sastādīts saraksts, kurām zodiaka zīmēm 2023.gads būs grūts un asaras līs pašas no sevis

Korčevņikovs iepriekš runāja par nopietnu slimību, ar kuru viņš cīnās pēdējos gadus. Kā zināms, 2015. gadā kādam televīzijas raidījumu vadītājam tika atklāts audzējs, kas skāris viņa dzirdi. Viņam tika veiktas vairākas operācijas, viņam tika veikta kraniotomija.

 

Leave a Comment